Mohu na své sestavě vypalovat DVD9? Vyřešeno

Sekce pro řešení potíží s přehráváním multimédií (kodeky, přehrávače..) nebo s vypalováním...

Moderátor: Mods_senior

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Mohu na své sestavě vypalovat DVD9?

Příspěvekod Jan Pašek » 17 dub 2009 09:04

V sestavě mám vypalovací mechaniky GSA 4167B a GSA H10N. Protože mi dochází místo na skladování vypálených disků říkal jsem si že bych zkusil vypalovat na DVD9. Standardně se držím formátu DVD-R. Jen nevím jestli to ty vypalovačky umí. Pokoušel sem se hledat ale z těch zkratek jsem "Mahony" (prostě tomu nerozumím). Prosím poradili by jste mi než vyhodím peníz za čisté nosiče DVD9. A když tak která vypalovačka tohle vypalování zvládne. Děkuji předem.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.

Reklama
Myloš
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:

Re: Mohu na své sestavě vypalovat DVD9?

Příspěvekod Myloš » 17 dub 2009 09:21

GSA-H10NBB: http://www.lan-shop.cz/dvd-rw-mechaniky/lg/27645
Vypalovačka LG GSA-H10N podporuje všechny tři v současnosti používané formáty DVD médií, DVD-R/W, DVD+R/W i DVD-RAM, a to včetně dvouvrstvých DVD+R DL i DVD-R DL médií. Tyto média umí samozřejmě nejen číst, ale také na ně zapisovat, včetně DVD-RAM. Poradí si i se všemi používanými CD médii. Díky tomu nabízí maximální flexibilitu pro tvorbu vlastních optických médií s daty, hudbou nebo filmy.

GSA-4167B http://www.alza.cz/lg-gsa-4167b-cerna-d56333.htm
Rychlosti zápisu:
16x DVD±R, 8x DVD+RW, 6x DVD-RW
8x DVD+R9, 4x DVD-R DL
5x DVD-RAM
48x CD-R, 32x CD-RW
  • Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
  • Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
    • Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
    • Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
  • Mýliti se je Myloš. ;-)

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Stav:

Re: Mohu na své sestavě vypalovat DVD9?  Vyřešeno

Příspěvekod Jan Pašek » 17 dub 2009 12:21

Myloš dík.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”