Prosím o radu,
koupil jsem ZEN X-fi 8Gb. Hlavně kvůli SD slotu. Nicméně názvy skladeb, které jsou přímo v přehrávači se zobrazují normálně. Při listování v SD kartě také normálně čitelné názvy. Jakmile však začne skladba hrát změní se na čínštinu? Nevíte někdo co s tím?
Děkuji za radu
juráš
zobrazování "činských" znaků
Re: zobrazování "činských" znaků
V případě, že nenalezneš žádnou možnost v nastavení...tak se zřejmě obrátit na prodejce 

- martin131
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Ahoj,
Creative ZEN X-Fi 8GB mám doma a na čínské znaky jsem nikde nenarazil. Všechny skladby přehrávám z vnitřní paměti, SD kartu mám pouze na filmy. Pokud budeš chtít, mohu to zítra večer vyzkoušet
Creative ZEN X-Fi 8GB mám doma a na čínské znaky jsem nikde nenarazil. Všechny skladby přehrávám z vnitřní paměti, SD kartu mám pouze na filmy. Pokud budeš chtít, mohu to zítra večer vyzkoušet

WS - i5@2.8Ghz, 4GB RAM, 640GB, Ati Radeon X5850, Se7en
NTB - Intel Atom D525, 4GB RAM, 320GB, Nvidia Ion 2, Se7en
SERVER - P4 2,8 Ghz, 1GB RAM, 320GB, Debian
Ukládání streamovaného videa do počítače pomocí programu VLC
NTB - Intel Atom D525, 4GB RAM, 320GB, Nvidia Ion 2, Se7en
SERVER - P4 2,8 Ghz, 1GB RAM, 320GB, Debian
Ukládání streamovaného videa do počítače pomocí programu VLC
Zdravím a děkuji za rady. Nejsem sice profesor IT ale ani žádná lama. Nicméně zatím jsem nepřišel na důvod. Ve vnitřní paměti při přehrávání mluveného slova (pohádky pro kluka) se název, vypravěč atd zobrazují normálně. Jakmile dám to samé přehrát z SD karty, znaky se rozsypou do "činštiny". Pouze při přehrávání !!! Muzika je v pořádku. Tagy nevykazují žádnou chybu. Už se s tím trápím druhý den. Asi koupím klukovi samouka čínštiny...
Přeji všem báječný den
Přeji všem báječný den
Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”