CD se smíšeným obsahem – dostanu se jen k audiu.*
CD se smíšeným obsahem – dostanu se jen k audiu.*
Mám problém s CD, kde je audio a videoklip. CD je darované od jednoho rádia, po vložení do PC se dostanu jen k audiu ke klipu ne a né se dostat. Již jsem skoušel různé programy a stále nic, neznáte někde nějaký postup.
Naposledy upravil(a) Myloš dne 30 pro 2009 20:44, celkem upraveno 2 x.
Důvod: Oprava nadpisu ze zavádějícího „Nelze otevřít CD.“ – takhle to vypadalo, že se ti zasekla mechanika.
Důvod: Oprava nadpisu ze zavádějícího „Nelze otevřít CD.“ – takhle to vypadalo, že se ti zasekla mechanika.
Re: Nelze otevřít CD.
Čím prohlížíš médium a na jakém operačním systému?
Re: Nelze otevřít CD.
Klasika WinXP SP3, commandr, nero, shrink.
Re: CD se smíšeným obsahem – dostanu se jen k audiu.*
Mrkni (v Neru?) kolik to má sekcí? Je to s ochranou CDS (Cactus Data Shield) 100, 150, 200? Jakou máš mechaniku (výrobce, typ)?
V neru jsem kouk, má to dvě sekce a připadá mě že to není uzavřený. U té druhé sekce se zobrazuje klíč, mechanika LGH12N.
Pokud není druhá sekce uzavřená, tak se samozřejmě dostaneš pouze k první. Pokud není médium lisované, můžeš se pokusit ho uzavřít.
Jenže problém je v tom, jak jej uzavřít a hlavně čím. Jestli je nebo néní lisované, tak to nevím zřejmě asi bude.
Většinou jdou lisovaná poznat, že mají datovou stranu stříbrnou. Zavřeš ho normálně v Neru.
Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”