Datum vypálení cd
Datum vypálení cd
Ahoj, tak jsem si všiml... moje nedávno vypálené cd nese datum vypálení (u souborů "vytvořeno") 1.11 1995.. tak jsem teď vložil originální cd které rozhodně tak staré není - a je tam také 1.1. 1995.. nevíte jak je to možné ?
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Datum vypálení cd
Jestliže vypaluješ v Neru, tak v nastavení máš asi zaškrtnuto zachovat původní datum.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Koukal jsem do nastavení a tohle jsem tam nenašel.. jinak abych upřesnil, mám nero expres essentials 8.3.6.0
Záhadou mi ale je proč je to i na orginálce která vyšla v roce 2003
Záhadou mi ale je proč je to i na orginálce která vyšla v roce 2003
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Originály jsou vyráběny jiným postupem, než vypalováním a jak nastavil výrobce tu mateční, takové jsou všechny originály v prodejnách. Hledáš problémy, kde nejsou.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Jen doplním, kdyby sis přepnul Nero do plného módu a ne do osekaného (pro amatéry) Expressu:

tahle otázka bude znit blbě... ale kde to přepnout ? 

Tak jistě v Neru Expressu ... nebo kliknout na ikonu Nera, musíš mít ovšem plnou verzi, obrázky jsou z mé verze Nero Burning ROM 6.6.0.16+CZ

Naposledy upravil(a) X dne 02 bře 2010 16:36, celkem upraveno 2 x.
-
- Pohlaví:
To X, také mám Nero Burning ROM 6.6.0.16+CZ a za cca 5 let max. spokojenost.
Zkoušel jsem kde co, ale bylo to jen na obtíž. Je ale fakt že jsem zkoušel jen nějaká dema či trialy. 

Mám Nero jen na pálení a tohle je nejlepší verze bez chyb. Až budu pálit Blu-Ray, tak budu muset přejít na novější megabalík ...
Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”