rychlost a kvalita vypalování na dvd

Sekce pro řešení potíží s přehráváním multimédií (kodeky, přehrávače..) nebo s vypalováním...

Moderátor: Mods_senior

pkj
Level 1
Level 1
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

rychlost a kvalita vypalování na dvd

Příspěvekod pkj » 31 kvě 2006 15:34

Ahoj, vedu při s kamarádem. Jak vypalovat dvd. Tvrdím že je lepší vypalovat pomaleji než rychleji, používat spíš DVD-R než DVD+R a kvalitní media.
Na mediích jsem se sice shodnul že je lepší mýt kvalitnější ale zase jeké značky?(verbatim nebo nějaké jiné), jaké formáty a hlavně rychlost.
Potřeboval bych poradit a poučit v této oblasti.(používáme nové vypalovačky max 1 rok staré)
Dík

Reklama
Jidhash
Tvůrce článků
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod Jidhash » 31 kvě 2006 16:13

co člověk to názor ( a tady jich asi bude hodně :smile: )
já za sebe, po vlastních zkušenostech, preferuji verbatim - kvalita za rozumnou cenu a k dostání ve všech obchodech v různých modifikacích
a co se kvality týče, možná ti pomůže tento článek

mmmartin
Moderátor
Elite Level 10
Elite Level 10
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod mmmartin » 31 kvě 2006 16:43

Taky Verbatim, jak CD, tak i DVD. Nechci to zakřiknout, ale zatím bez problému. Taky s DVD-RW EMGETON mám celkem slušný zkušenosti, z asi 50 ks jediný vadný, asi po trojnásobném přepsání nešel přečíst - samozřejmě zrovna na něm byla část zálohy systému. :-(

marcucci
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod marcucci » 31 kvě 2006 20:02

Ja mam nej zkusenost se znackou Imation (pokud se da v CR koupit),jak CD tak DVD,semtam pouziju i Verbatim a Memorex.DVD palim zasadne jen na DVD+R (protoze Panasonic a Pioneer nemaji moc dobrou podpodu v DVD-R,a ja jiou znacku spotrebicu nemam).A rychlost paleni CD pouzivam jen 40×,a DVD 6×,nikdy vyssi ani nizsi.Mam s tim takhle nej zkusenosti.Na DVD+RW jedu 4×.Ale asi zalezi co mas za vypalovacku a samozdrejme na osobnim nazoru na vec!
AsusP5B,C2D E6400 2,13@3,0GHz,OCZ OpsEd 667@800Mhz 3×1GB, 250GB Maxtor+4×500GB WD,nVidia8800GTX,SB X-Fi ProGamerFatality,Samsung 22"LCD,Logitech 5.1 Z5500,2×DVD+RW,NZXT Apollo,Corsair 520W,LogitechG5+G7,Vista64bitUltimate+XP32bitHome+LinuxSuse64bit

sacredmoon
nováček
Stav:

Příspěvekod sacredmoon » 31 kvě 2006 22:20

DVD Verbatim +i-. Podle mě je to jedno jestli pozitiv nebo negativ (vypalování 4x max)
CD-R Imation - nejraději (vypalování 16x max)

Jsem opatrnější s rychlostí. Neříkám, že dělám dobře nebo špatně. Já to dělám takhle.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”