Potreboval bych poradit s mixerama
Potreboval bych poradit s mixerama
Ahoj lidicky jestli by to slo tak jsem se chtel zeptat jakej mixer je nejlepsi pro mixovani piosnicek dohromady. Mooooooc dekuju za odpoved 

- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
O ou ale ta cena...
http://www.stahuj.cz/multimedia/mp3_a_a ... rdjstudio/
http://www.stahuj.cz/multimedia/mp3_a_a ... rdjstudio/
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Asi si nebudeme rozumět, ale jsem z generace, která nechápe, co je za umění smíchat dvě věci, které před tím někdo jiný a za peníze vytvořil ve studiu. Nechci se pouštět do debat o smyslu, či nesmyslu, takové činnosti. jsou prostě věci, které my "starci" nepochopíme nikdy
Jen bych rád přihodil, že mnoho hudebníků a zvukařů (k nimž se počítám i já), vidí pod pojmem míchání muziky, smíchání signálů z jednotlivých hudebních nástrojů tak, aby vznikla poslouchatelná hudba. Přičemž je jedno, zda se jedná o živou produkci, či studiový záznam. Na živé hraní je nejlepší klasický mixážní pult, pro práci ve studiu je dobrý počítač a SW. Já osobně preferuji CakeWalk, jiní Cubasis. Na editaci jednotlivých stop je perfektní SoundForge, nebo WaveLab (doplněny o PlugIn moduly). Uznávám, že cena těchto programů je dalece za horizontem amatérského hraní si, ale jak psal koja, mezi free nic kvaliního není a jak říká můj šéf :"kvalita něco stojí". 

Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
mpg x570 gaming edge wifi Potřebuji poradit jak na bot BIOSu Příloha(y)
od ManemanTV » 15 pro 2024 21:31 » v Problémy s hardwarem - 11
- 4362
-
od ManemanTV
Zobrazit poslední příspěvek
16 pro 2024 18:18
-
Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”