Ber Nebo Neber
Ber Nebo Neber
Zdravím,hledal jsem na netu ber nebo neber online ke shlédnutí.Hledal jsem ho snad 20 minut a nenašel jsem ho.Kdyby ste někdo věděl odkaz na online shlédnutí seriálu ber nebo neber,tak mi sem prosím hodtě link.Děkuji
Re: Ber Nebo Neber
http://www.giga-hry.cz/Ber-nebo-neber-hra
myslíš tohle ?
myslíš tohle ?
nene,myslím seriál (ten co se kdysi vysílal v tv)
Nedávali to na Primě? 

CPU: AMD Ryzen 5 1600 AF
GPU: Gigabyte GTX 1660 SUPER OC 6G
RAM: 16 GB
MB: MSI B450 TOMAHAWK MAX
PSU: EVGA 550 B3
Case: Zalman Z3 Plus
GPU: Gigabyte GTX 1660 SUPER OC 6G
RAM: 16 GB
MB: MSI B450 TOMAHAWK MAX
PSU: EVGA 550 B3
Case: Zalman Z3 Plus
jo dávali
prosím,dáte mi sem někdo ten odkaz??
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Vždyť to není seriál, ale soutěžní pořad. A kdo by se s tím dával na net? Už jsi na netu viděl někdy online AZ-kvíz,, milionáře nebo něco podobného?
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
- Martin63
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
Žbeky: Ano, já třeba ano. Vzpomínáš, jak bylo na Streamu soutěžní pořad: Nic než Pravda? Škoda, že to potom odstranili.
Radeon: Myslím, že tento soutěžní pořad byl kdysi také na Streamu, ale již ho dávno odstranili. Pokud tam kdysi vůbec byl.
Radeon: Myslím, že tento soutěžní pořad byl kdysi také na Streamu, ale již ho dávno odstranili. Pokud tam kdysi vůbec byl.

Raději se 3x zeptej, než provedeš něco, čeho bys pak mohl litovat.
Je lepší to opravit přes TeamViewer a do fóra pak napsat konečné řešení problému, než trávit drahocenný čas radou, kterou méně znalý člověk může pojmout jinak, než byla samotným tvůrcem myšlena.
Jsem tu, pokud nemůžu spát, a pokud nemůžu spát, tak je něco špatně.

Je lepší to opravit přes TeamViewer a do fóra pak napsat konečné řešení problému, než trávit drahocenný čas radou, kterou méně znalý člověk může pojmout jinak, než byla samotným tvůrcem myšlena.
Jsem tu, pokud nemůžu spát, a pokud nemůžu spát, tak je něco špatně.
ha! AZ-Kvíz je můj oblíbenej hlavně tenhle
fakt úlet 

Říkám co si myslím a myslím si co chci...
ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
Apple MacBook Air M1
ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
Apple MacBook Air M1
aha škoda :-/ tak díky.
Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”