Filmy do mobilu
Filmy do mobilu
Dobrý den, potřebovala bych poradit s filmy na mobil. Stáhla jsem si film (Hunger games - 2,2 MB) ve formátu avi. Potřebovala bych ho dát na mobil - Samsung S5560. Jde tam nahrát film v avi nebo to musím nahrát jen v mp4? Protože jsem nikde nemohla najít tento film v mp4 tak jsem se chtěla zeptat jestli to jde nějak převést z avi na mp4? Jestli ano jakým programem a jak se po převedení změní velikost filmu, zvuk, obraz,kvalita...? Děkuji za odpověď 

Re: Filmy do mobilu
Tady bys mohl/a najít vhodný program.
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Ahoj. Velmi silně pochybuji, že má ten film 2,2MB.
Rozhodně mohu doporučit program Format Factory. Je to nejlepší konvertor, se kterým jsem se za mnoho let setkal. Je velmi rychlý, přehledný, uživatelsky přívětivý, má mnoho možností nastavení, je v češtině a jako bonus je to freeware. Zvolíš si typ převodu "Do mobilu" a pak si stačí vybrat konkrétní model mobilu (Samsung S5560) a vše se již samo nastaví.
Rozhodně mohu doporučit program Format Factory. Je to nejlepší konvertor, se kterým jsem se za mnoho let setkal. Je velmi rychlý, přehledný, uživatelsky přívětivý, má mnoho možností nastavení, je v češtině a jako bonus je to freeware. Zvolíš si typ převodu "Do mobilu" a pak si stačí vybrat konkrétní model mobilu (Samsung S5560) a vše se již samo nastaví.

Kdysi dávno jsem používal toto http://www.ulozto.cz/x8NyCee/mp4forhd-v2-9-setup-exe - pochází to z dílny XDA-developers.com
NZXT H6 Flow MB MSI MAG B550 TOMAHAWK CPU AMD Ryzen 5 5600X GPU XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT RAM Kingston Fury 32GB HDD SSD M.2 ADATA XPG Gammix S11 1TB HDD 2 TB PSU Seasonic Focus GX-850 AOC C24G1 144Hz Mobil Apple iPhone 15Pro 256GB Tablet iPad Air M2
Měl jsem stejný telefon a avi filmy přehrát nejdou pouze MP4 ale taky pochybuji že mělo 2,2 MB
leda tak v 3gp
D

doporučuji jestli maš slapší mobil tak 3gp k tomu ti stači dobrej programek a mužešsi tam nastavit vlasni kvalitu šiřka obrazu a zvuk upravit fakt dobrej doporučuji
Kód: Vybrat vše
http://www.stahuj.centrum.cz/multimedia/prevody_formatu/freemake-video-converter/?g[hledano]=freemake%20video%20converter&g[oz]=3.1.2.0
"Nejsem nerozumný. Jen nemám ten samý rozum jako vy."
Diogénes ze Sinopé
-------------------------------------
„Mějte dobrou náladu. Dobrá nálada vaše problémy sice nevyřeší, ale naštve tolik lidí kolem, že stojí za to si ji užít.“
Jan Werich
--------------------------------------
Snažím se psát bez chyb
-------------------------
Diogénes ze Sinopé
-------------------------------------
„Mějte dobrou náladu. Dobrá nálada vaše problémy sice nevyřeší, ale naštve tolik lidí kolem, že stojí za to si ji užít.“
Jan Werich
--------------------------------------
Snažím se psát bez chyb
-------------------------
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 11
- 10521
-
od AirCrew
Zobrazit poslední příspěvek
03 bře 2025 19:26
-
- 13
- 5772
-
od petr22
13 zář 2024 14:32
-
-
Podpora mobilů s formátem avif
od p3v4x » 22 pro 2024 22:01 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 6
- 3289
-
od petr22
23 pro 2024 11:04
-
-
-
Ochrana proti nadměrnému nabíjení u mobilu
od walderan » 19 led 2025 21:41 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 1
- 2612
-
od kecalek
20 led 2025 16:06
-
Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”