Ahoj, v baráku mi pískaj všechny možný spotřebiče, nejvíc televize, slabě i některý další spotřebiče, u nichž nejsem schopnej přímo najít zdroj zvuku. Pískání je slyšet vždy jen za denního světla. Cca 200m od baráku mám fabriku která má na střeše asi bambilion fotovoltaickejch panelů, a kabely mi k baráku vedou vzduchem kolem tej fabriky. Je možný že odtamtud jde nějaký rušení, nebo je to čistě závada na straně čezu? A co je hlavní, je nějaká možnost to odrušit, nějakým filtrem, či něčím? Jde mi hlavně o tu telku, to je nesnesitelnej kravál a musim jí přes den vytahovat ze zdi, ty ostatní věci jsou téměř neslyšitelný.
A nebo zakápnout cívky? Telku jsem měl rozdělanou, jsou tam tři cívky vedle sebe, tak jestli by pomohlo zalejt nějakým exoxidem, jako se dřív zalejvali ve zdrojích?
VF pískání spotřebičů za denního světla - rušení fotovoltaiky?
-
- Elite Level 10
- Pohlaví:
VF pískání spotřebičů za denního světla - rušení fotovoltaiky?
Just Fucking Google It!
-
- Level 3
- Pohlaví:
Re: VF pískání spotřebičů za denního světla - rušení fotovoltaiky?
Epoxid? Nie! Skôr použij tavné lepidlo (je to termoplastický polymér). Teplota tavenia je cca 80-90°C. Takže pokiaľ tie VF cievky nedosahujú takéto teploty, tak to bude držať. A pokiaľ by si použil epoxid (často dvojzložkový) - ten môže spôsobiť aj poškodenie izolácie cievky.
-
- Moderátor
-
Master Level 9.5
- Pohlaví:
V podstatě je jedno, kde se na rozvodnou síť superponuje složka řádově kHz, jedno je ale jisté: na rozvodné síti nemá určitě co dělat. Reklamoval bych u distributora.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
-
- Level 3.5
- Pohlaví:
-
- Moderátor
-
Master Level 9.5
- Pohlaví:
Odkaz řeší jiný problém.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
-
- Elite Level 10
- Pohlaví:
Přeci cívky se vždy zalejvali takovouhle srajdou ne? Mám za to že je to kvůli pískání. Tavce bych v tomto asi úplně nevěřil.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Just Fucking Google It!
-
- Moderátor
-
Master Level 9.5
- Pohlaví:
Ta srajda tam není kvůli pískání, jejím úkolem je přilepit cívku k podkladu, aby byla fixovaná při otřesech.
Byly doby, kdy pískající vysokonapěťové transformátory v CRT televizích se umravňovaly tzv. tekutým obvazem, Akutol se to myslím jmenovalo.
Byly doby, kdy pískající vysokonapěťové transformátory v CRT televizích se umravňovaly tzv. tekutým obvazem, Akutol se to myslím jmenovalo.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 1337
-
od Speedhack
27 srp 2022 23:23
-