Ahoj pozval sem si hodinového manžela na tuto neděli který mi pomůže s pokládkou internetového kabelu pod lišty od obývacího pokoje přes kuchyň a dále přes ložnici do dětského pokoje. Hodinový manžel pochází z Nového Jičína pod jménem Míky. Elektrikáři na mě nemají čas tak jsem musel zvolit hodinového manžela ale o navrtání a pokládku internetového kabelu po bytě nemám strach ale o to jestli při použití krimpovacích kleští a o zpětné nasazení konektoru.
Proč v neděli? Sestra potřebuje mít vše připraveno pro home Office jako operátorka pasivní telefonní linky.
Hodinový manžel instalace pokládky internetového kabelu
-
- Level 3.5
- Pohlaví:
-
- Guru Level 15
- Pohlaví:
Re: Hodinový manžel instalace pokládky internetového kabelu
U konektoru staci vedet, v jakem poradi maji byt vodice, spravne nakrimpovat to umi i opice.
Nicmene clovek, ktery to mysli vazne, provede mereni, aby si byl jist, ze je vse spravne.
Krimpovani se lze snadno vyhnout natazenim jiz hotovych kabelu, prebyvajici cast se holt
stoci nekde kde to neni videt.
Nicmene clovek, ktery to mysli vazne, provede mereni, aby si byl jist, ze je vse spravne.
Krimpovani se lze snadno vyhnout natazenim jiz hotovych kabelu, prebyvajici cast se holt
stoci nekde kde to neni videt.
-
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
Re: Hodinový manžel instalace pokládky internetového kabelu
Na "dotaz", který obsahuje několik sdělení, ale žádnou otázku, lze těžko odpovědět konkrétní radou.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 17
- 2920
-
od Fargotroniac
12 říj 2024 18:59
-