A co ...? nic...
Ltb píše:Omluva, za tu prodlevu...
Díky za připomínku a komentáře ostatních. Pročet jsem pečlivě - jak už mnozí návštěvníci fóra mohou vidět, jsem zastáncem spíše pravidla, že "méně je více". Nicméně souhlasím, že bychom některé formátovací fce mohli přidat. Min. centrování textu, odsazení...možná i více zviditelnit seznamy. Zkusím se podívat po nějakém MODu, který by nám upravil formátovací tlačítka...myslím si, že jich na toto bude hned několik. Sám jsem o něčem podobném už dříve uvažoval.
Ačkoliv se to tak může zdát, BB tagy nelze řešit vše...sice si můžeme v admin rozhranní nadefinovat libovolný BB tag, nicméně musíme také myslet na zachování bezpečnosti...např. možnost vkládání libovolných znaků vč. těch speciálních v kombinaci s určitým html kódem může být pro fórum nebezpečná...to je bohužel trochu limitující.
Označení tématu jako nepřečtené v případě, že je poslední příspěvek upraven, by mělo jít nastavit. Popravdě, nenapadlo mě, že by se mohlo jednat o užitečnou fci....řeší to tento mod. Ještě to prozkoumám, nicméně úprava se mi v tuhle chvíli zdá jako užitečná a logická.
Hodnocení témat..........máme tu Google+ tlačítko, používá je minimum lidí...
jaojao píše:driticool píše:Mě tu také nic nechybí,ale jinak ocenil bych to hodnocení nebo aspoň tlačítko "Thanks" u každého příspěvku,tím by se dal vyjádřit krátký souhlas,nemusí se nic psát,určitě to znáte z jiných for...
Stacilo by prosté díky a mohlo by to být současně se zámkem... Lock.![]()
Stačí ne ...?
Zpět na “PC-HELP - připomínky k fóru”
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host