nevím, co dělám špatně, ale nejde mi odeslat SZ Zkouším kontaktovat jednoho člověka zde na fóru s dotazem, ale když u něj na profilu dám SZ a napíšu dotaz, tak mi to už při kontrole napíše hlášku: "Pokusili jste se odeslat zprávu příliš mnoha příjemcům". Podle mě to posílám (chci poslat) jen jedné osobě, ne více lidem, ale nejde.
Trknete mě někdo?
Díky.
ASUS MB Sc LGA1150 B85-PLUS, Intel B85, 4xDDR3 CPU INTEL Core i5-4460 3.20 GHz 6MB L3 LGA1150 DIMM DDR3 8GB 1600MHz CL10 (Kit of 2) KINGSTON HyperX FURY ASUS VGA NVIDIA STRIX GTX960 - DC2 - 2GD5 Samsung 850 SSD 2,5" 120 GB EVO ----------------------------------------- Notebook DELL Inspiron 15 7000 (N5-7559-N2-03) Router ASUS RT-N18U
1) zkus sem prosím vložit screenshot, jak vypadá hlavička SZ těsně před odesláním... 2) zkoušel jsi odeslat SZ i jinému uživateli? Zkus např. poslat SZ uživateli tester 3) zkus ještě např. změnit jazyk fóra na angličtinu a zkus odeslat SZ, co se zobrazí za hlášku? 4) jako posl. možnost bych viděl to, že by sis změnil heslo na nějaké tebou běžně nepoužívané, to mi následně zašli přes kontaktní formulář a já se zkusím přihlásit pod tebou a fci SZ vyzkouším sám (krajní řešení, ale nic dalšího mě nenapadá...jsi první s takovým probl)