Už po několikáté se mi stalo že na fórum přišel nováček a svůj dotaz napálil rovnou do Testovacího fóra. Člověk pak neví jestli si tam někdo něco jen zkouší nebo jestli je třeba na takový dotaz reagovat a nešťastníkovi pomoci.
Přimlouval bych se za to kdybychom Testovací fórum posunuli až na konec hlavní strany kde je pro nováčky mnohem méně na ráně.
Testovací fórum - pozice na hlavní straně fóra Vyřešeno
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Testovací fórum - pozice na hlavní straně fóra
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Testovací fórum - pozice na hlavní straně fóra
někde tu myslím už Ltb psal, že na dotazy v Testovacím fóru se nemá odpovídat.nahlaš je a moderátoři je přesunou do správné sekce
s tím přesunutím by to nemusel být špatný nápad, ale myslím, že to nové uživatele moc neodradí. jestli nejsou schopni si přečíst popisek jednotlivých fór, tak nepomůže testy ani skrýt 

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
- Koja
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Já jako nechci nikoho urážet nebo podceňovat jeho inteligenci, ale upřímně .. ale člověk už na tom musí být hodně špatně, když si přečte název testovací forum, vleze tam, podívá se, co tam je za blbosti, kdo co zkoušel a přidá tam svůj problém..
Everybody lies so don't trust anyone. :)
- mike007
- Master Level 7.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Souhlasím s Memphistem. Spíš by bylo dobré nějakým způsobem vyřešit, aby se dotazy vložené do testovacího fóra nezobrazovaly v TOP20.
Nejlepší hra je Excel!
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
To Mike to je dobré řešení pro nás ale nikoli pro toho nováčka protože on ti sem už podruhé nepřijde když mu neporadíš.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
- Koja
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
A co testovací forum zpřístupnit až od určitého levelu? Myslím, že nováček a třeba "1 level" ho určitě nepotřebují ..
- mike007
- Master Level 7.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Právě že potřebují, aby si všechno vyzkoušeli ...
Nejlepší hra je Excel!
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
- Ltb
- Administrátor
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Ahoj Honzo,
moc díky za návrh. Osobně si myslím, že to není vůbec špatné a opravdu bychom mohli testovací fórum přesunout úplně na spodní stranu fóra. Pokud nebudou ostatní proti (můžete se vyjádřit), udělali bychom to ve chvíli, kdy dojde k úpravě základních témat PC-HELPu.....změny to budou jemné a uděláme je v násl. několika dnech.
Vypnout zobrazování testů v TOP xx je možné, ale už od počátku jsem to takto nenastavil...proto, abych si otestoval (a všichni ostatní), jak funguje označování témat na "Vyřešeno"
Pokud by ale testovací fórum TOP xx zahlcovalo, vypnout to můžeme.
Někteří uživatelé, kteří si s PC zrovinka moc nerozumí
, jsou opravdu schopni zakládat témata i v testovacím fóru (nemyslím to ve zlém). Naštěstí i na to jsme připraveni a tak moderátoři nebo já takto zbloudilá témata obratem přesuneme.
Zdraví
moc díky za návrh. Osobně si myslím, že to není vůbec špatné a opravdu bychom mohli testovací fórum přesunout úplně na spodní stranu fóra. Pokud nebudou ostatní proti (můžete se vyjádřit), udělali bychom to ve chvíli, kdy dojde k úpravě základních témat PC-HELPu.....změny to budou jemné a uděláme je v násl. několika dnech.
Vypnout zobrazování testů v TOP xx je možné, ale už od počátku jsem to takto nenastavil...proto, abych si otestoval (a všichni ostatní), jak funguje označování témat na "Vyřešeno"

Někteří uživatelé, kteří si s PC zrovinka moc nerozumí

Zdraví
- jarod72pm
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Asi jsem jeden z mála co nechápe důvod proč nechávat testovací fórum na hlavní stránce a raději ho nezkovat do nějaké sekce?
kolem a kolem když už budu chtít něco otestovat nemusím to mít nutně na stránce kde je spousta jiných důležitých věcí pro širokou masu lidí a navíc jen vyjímky co jsem přijdou se pozastaví nad slovem testovací - protože jsem přišli pro pomoc a ne něco testovat.
Osobně bych to už dávno přesunul z hlavní strany pryč .(dělá to tam jen , nebo občas neplechu)
ps: přeci když jsem příjdu a potřebuju pomoct a zrovna umím psát (což je asi nejdůležitější)
a dokážu se trefit aspoň do jedné sekce tak jsou tu modové a jejich práce je i přesun do správné sekce - jim ručičky neupadnou a tazatel bude rád i za tuto pomoc. ( a to píšu jako extrémní případy - běžně se to dá zvládnout normálně)
kolem a kolem když už budu chtít něco otestovat nemusím to mít nutně na stránce kde je spousta jiných důležitých věcí pro širokou masu lidí a navíc jen vyjímky co jsem přijdou se pozastaví nad slovem testovací - protože jsem přišli pro pomoc a ne něco testovat.
Osobně bych to už dávno přesunul z hlavní strany pryč .(dělá to tam jen , nebo občas neplechu)
ps: přeci když jsem příjdu a potřebuju pomoct a zrovna umím psát (což je asi nejdůležitější)
a dokážu se trefit aspoň do jedné sekce tak jsou tu modové a jejich práce je i přesun do správné sekce - jim ručičky neupadnou a tazatel bude rád i za tuto pomoc. ( a to píšu jako extrémní případy - běžně se to dá zvládnout normálně)
AMD FX 8370 +Freezer i30,Asus M5A97 EVO 2.0,GIGABYTE GV-N1060WF2OC-6GD,Kingston 2x8GB 1866MHz,case Zalman Z9,SSD 256GB Crucial MX ,WD Green 1TB 7200rpm SATA2,Zdroj Seasonic M12II 750W,Externí Seagate 1TB e-sata.
- Ltb
- Administrátor
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Testovací fórum - pozice na hlavní straně fóra Vyřešeno
HOTOVO, testovací fórum nakonec vloženo úplně dolů, do sekce K PC-HELP.
- Koja
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Nebudu kvůli tomu zakládat novej topic, ale..
.. k těm změnám v hlavní sekci fóra .. moc se mi nelíbí spojení Linuxu a Windows.. jistě, ušetří to řádek, je to OS jako OS, ale předtím mi to přišlo rozhodně přehlednější a když někdo něco chtěl s Linuxem, tak nemusel procházet tuny topiců k Widlím a tak .. :/
A když sem se podíval, tak sem hned viděl, že je v Linuxu něco novýho, že někdo něco potřebuje, i když už to zmizelo z TOPu .. takhle asi uvidím prd :)
No nevím, je to tvoje /vaše, pokud se rozhodovalo skupinově/ rozhodnutí ..
.. k těm změnám v hlavní sekci fóra .. moc se mi nelíbí spojení Linuxu a Windows.. jistě, ušetří to řádek, je to OS jako OS, ale předtím mi to přišlo rozhodně přehlednější a když někdo něco chtěl s Linuxem, tak nemusel procházet tuny topiců k Widlím a tak .. :/
A když sem se podíval, tak sem hned viděl, že je v Linuxu něco novýho, že někdo něco potřebuje, i když už to zmizelo z TOPu .. takhle asi uvidím prd :)
No nevím, je to tvoje /vaše, pokud se rozhodovalo skupinově/ rozhodnutí ..

- Ltb
- Administrátor
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
O spojení operačních systémů do jednoho velkého tématu jsme debatovali společně s moderátory. Plně ti dávám za pravdu, že pro sledování linuxových rad to bude asi trochu těžší
Ale snad je to jen otázkou zvyku. Připadalo nám, že samostatná kategorie na hlavní straně fóra je pro ne-windowsovský OS až příliš velký luxus.
P.S. samozřejmě nic proti linuxu....osobně ho nepoužívám, nevyhledávám, ale držím mu palce. Koneckonců, i srdce PC-HELP tepe v rytmu Linuxu

P.S. samozřejmě nic proti linuxu....osobně ho nepoužívám, nevyhledávám, ale držím mu palce. Koneckonců, i srdce PC-HELP tepe v rytmu Linuxu

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
ASUS TUF GAMING B550-PLUS pozice v RAM slotech Příloha(y)
od Rewqa » 31 pro 2024 13:06 » v Problémy s hardwarem - 12
- 6293
-
od Rewqa
Zobrazit poslední příspěvek
31 pro 2024 23:52
-
-
- 14
- 9942
-
od Ltb