S nastaveným zákazem HJT sekce by se fórum chovalo takto:
A) uvidíš top 30 témat (bez HJT témat): vždy jich ale bude 30 - HJT témata budou nahrazena jinými
B) do HJT sekce bohužel nevložíš svůj dotaz, dokonce by jsi si ani neprohlédl jiné dotazy
TOP 30 - Hlavně pro Admina Vyřešeno
- foto1977
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: TOP 30 - Hlavně pro Admina
Díky za upřesnění, v tom případě zůstávám u současného modelu.
To vyřazení přístupu do HJT sekce by mi vadilo, často tam nelezu, ale nikdy nevím kdy to budu potřebovat.
To vyřazení přístupu do HJT sekce by mi vadilo, často tam nelezu, ale nikdy nevím kdy to budu potřebovat.
- Ltb
- Administrátor
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: TOP 30 - Hlavně pro Admina Vyřešeno
Snad jen poslední doplnění k tomuto, o přiřazení do skupiny není třeba žádat přes SZ (jak jsem psal o několik příspěvků výše). Pokud si budete přát zařadit do skupiny, které se nebude zobrazovat HJT v TOP 30, postupujte prosím takto:
Ve svém Uživatelském panelu kliknout na záložku Skupiny, zde ve výpisu skupin zaklikněte v pravé části skupinu Registrovaní_no_hjt a vespod klikněte na Odeslat (s tím, že v rolovacím menu musí být "Přihlásit se do vybrané skupiny"). Žádost o přiřazení do skupiny mi dorazí do emailu, zhruba do týdne váš požadavek zpracuji.
Screenshot z Uživ. profilu:
Tohle je momentálně jediná možná a standardní cesta, jak se HJT logů v TOP 30 "zbavit". Počítejte ale prosím s tím, že zároveň s tímto přicházíte o HJT sekci i ve fóru.
Zdraví
Ve svém Uživatelském panelu kliknout na záložku Skupiny, zde ve výpisu skupin zaklikněte v pravé části skupinu Registrovaní_no_hjt a vespod klikněte na Odeslat (s tím, že v rolovacím menu musí být "Přihlásit se do vybrané skupiny"). Žádost o přiřazení do skupiny mi dorazí do emailu, zhruba do týdne váš požadavek zpracuji.
Screenshot z Uživ. profilu:
Tohle je momentálně jediná možná a standardní cesta, jak se HJT logů v TOP 30 "zbavit". Počítejte ale prosím s tím, že zároveň s tímto přicházíte o HJT sekci i ve fóru.
Zdraví
- onewinger
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
A když se přídám do skupiny která nebude mít zobrazené HJT v TOP XX, tak budu můct pak tuto skupinu opustit když budu např.: potřebovat nechat si prověřit svůj log z HJT?
Netbook Asus EEE 1001HA - Windows 7 Home Premium
Notebook Acer Aspire 5735Z - Windows Vista SP2
Notebook Acer Aspire 5735Z - Windows Vista SP2
Je špatný, že to musí někdo schválit. Nešlo by to změnit?
- Ltb
- Administrátor
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
onewinger píše:A když se přídám do skupiny která nebude mít zobrazené HJT v TOP XX, tak budu můct pak tuto skupinu opustit když budu např.: potřebovat nechat si prověřit svůj log z HJT?
Určitě ano, nebudeme to nijak limitovat. Když nebudeš měnit skupinu každý den, nebude se změnou problém

Tommy4: bohužel to musím udělat ručně. Jedná se o specifický zákrok (odebrání ze standardní skupiny "Registrovaní" a zařazení do Registrovaní_no_hjt), lze zajistit pouze manuálně. Bez odebrání z "Registrovaní" by to nefungovalo.
Zpět na “PC-HELP - připomínky k fóru”