Nezobrazuje se že byl příspěvek upraven Vyřešeno
-
- Pohlaví:
Nezobrazuje se že byl příspěvek upraven
V tomto vláknu viewtopic.php?f=61&t=104853&p=795491#p795491 je takové malé nedorozumění, že se nezobrazila úprava příspěvku. Všiml jsem si toho již dříve u sebe. Tak jsem to zkusil a potvrzeno. Sice se objeví zpráva ve smyslu "Váš příspěvek byl úspěšně upraven...." , ale po odeslání tam ta zpráva o úpravě není!
Naposledy upravil(a) Žbeky dne 11 bře 2013 20:44, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Test nadpisu
Důvod: Test nadpisu
Re: Nezobrazuje se že byl příspěvek upraven
Rozhodně máš pravdu, doufám, že to admini nebo moderátoři vyřešili, nemám náladu poslouchat názory nějakého pablba na můj charakter...
Vtípek
Alenka v říši divů : <div> <div><div><div><div>ALENKA</div> </div> </div> </div></div>
Alenka v říši divů : <div> <div><div><div><div>ALENKA</div> </div> </div> </div></div>
-
- Pohlaví:
Není to námět na další zbytečnou diskuzi, ale informace pro Ltb
?

Naposledy upravil(a) guest dne 11 bře 2013 20:47, celkem upraveno 1 x.
Ano, ale ted jsi nejsem jistý, opravil jsem si svůj text, měl jsem tam překlep, měl jsem tam "těžko", přepsal jsem na "těžké" a už se to tam napsalo, takže úplně nevím v čem je chyba.
Vtípek
- peyrac10
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Zpráva o úpravě příspěvku se nezobrazí do chvíle, než následuje další přípspěvek jiného účastníka. Do té chvíle to totiž není podstatné.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- Pohlaví:
Díky za jeden zase "chytrý" komentář. Já jsem upravil nadpis kde sem měl nezhobrazuje, ale úprava není vidět. Opravdu bych to nechal na Ltb. 
Edit: Ostatně stačí kouknout na odkaz na to minulé vlákno a po úpravách tam není ani stopy. Toto jsem nyní také upravil, možná se to objeví, možná ne.

Edit: Ostatně stačí kouknout na odkaz na to minulé vlákno a po úpravách tam není ani stopy. Toto jsem nyní také upravil, možná se to objeví, možná ne.
peyrac10 píše:Zpráva o úpravě příspěvku se nezobrazí do chvíle, než následuje další přípspěvek jiného účastníka. Do té chvíle to totiž není podstatné.
Tak to jsem si nevšiml, on upravil svůj příspěvěk, a ten se nijak nezměnil(samozřejmě po mém příspěvku).
Vtípek
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
KDyž dám upravit, upraveno naskočí. Jestli jsi měnil nezhobrazuje tady, pak platí verze od peyrace, že jsi to stihnul před ostatníma. Protože nadpisy ostatních taky neobsahujou zhobrazovat
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
-
- Pohlaví:
U mne se to někdy objeví, jinde ne. Už to vidím asi týden. Teď jsem si tam přidal otazník a zase se to objevilo. Budu to sledovat.
- Ltb
- Administrátor
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Zatim nejsem u PC a tak nemohu otestovat, nicmene si taky myslim, ze je to jak pise Zbeky a peyrac.
-
- Pohlaví:
Re: Nezobrazuje se že byl příspěvek upraven Vyřešeno
Tak sem si s tím dnes pohrál a uznávám že peyrac a žbeky mají pravdu. Takže vše beru zpět a omlouvám se za způsobené utrpení.
V této souvislosti mi to osvětlilo i jinou věc. Celkem často čtu příspěvek, který vůbec nedává smysl a píše o něčem co v původním příspěvku nebylo. Tímto se to ale vysvětluje. Dříve než odpovídající odepsal, resp. dopsal a odeslal odpověď, tak pisatel první příspěvek upravil.
Tím je to tedy vyřešeno. Zatím to nechám otevřené a pokud to nikdo nedoplní tak odpoledne uzamknu.
Díky!

V této souvislosti mi to osvětlilo i jinou věc. Celkem často čtu příspěvek, který vůbec nedává smysl a píše o něčem co v původním příspěvku nebylo. Tímto se to ale vysvětluje. Dříve než odpovídající odepsal, resp. dopsal a odeslal odpověď, tak pisatel první příspěvek upravil.
Tím je to tedy vyřešeno. Zatím to nechám otevřené a pokud to nikdo nedoplní tak odpoledne uzamknu.
Díky!
- Ltb
- Administrátor
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Díky za shrnutí :-) Já si taktéž myslím, že to tak funguje. Alespoň moje včerejší zkoušení na nic jiného nepřišlo.
Zpět na “PC-HELP - připomínky k fóru”