Nezobrazuje se že byl příspěvek upraven Vyřešeno

…aneb vzkazy pro Admina

Moderátoři: Ltb, Mods_senior

guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Nezobrazuje se že byl příspěvek upraven

Příspěvekod guest » 11 bře 2013 20:21

V tomto vláknu viewtopic.php?f=61&t=104853&p=795491#p795491 je takové malé nedorozumění, že se nezobrazila úprava příspěvku. Všiml jsem si toho již dříve u sebe. Tak jsem to zkusil a potvrzeno. Sice se objeví zpráva ve smyslu "Váš příspěvek byl úspěšně upraven...." , ale po odeslání tam ta zpráva o úpravě není!
Naposledy upravil(a) Žbeky dne 11 bře 2013 20:44, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Test nadpisu

Reklama
CrazyC0de
Level 3
Level 3
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Re: Nezobrazuje se že byl příspěvek upraven

Příspěvekod CrazyC0de » 11 bře 2013 20:25

Rozhodně máš pravdu, doufám, že to admini nebo moderátoři vyřešili, nemám náladu poslouchat názory nějakého pablba na můj charakter...
Vtípek

Alenka v říši divů : <div> <div><div><div><div>ALENKA</div> </div> </div> </div></div>

guest

Příspěvekod guest » 11 bře 2013 20:26

Není to námět na další zbytečnou diskuzi, ale informace pro Ltb :huh: ?
Naposledy upravil(a) guest dne 11 bře 2013 20:47, celkem upraveno 1 x.

CrazyC0de
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod CrazyC0de » 11 bře 2013 20:28

Ano, ale ted jsi nejsem jistý, opravil jsem si svůj text, měl jsem tam překlep, měl jsem tam "těžko", přepsal jsem na "těžké" a už se to tam napsalo, takže úplně nevím v čem je chyba.
Vtípek

Alenka v říši divů : <div> <div><div><div><div>ALENKA</div> </div> </div> </div></div>

peyrac10
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod peyrac10 » 11 bře 2013 20:35

Zpráva o úpravě příspěvku se nezobrazí do chvíle, než následuje další přípspěvek jiného účastníka. Do té chvíle to totiž není podstatné.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...

guest

Příspěvekod guest » 11 bře 2013 20:40

Díky za jeden zase "chytrý" komentář. Já jsem upravil nadpis kde sem měl nezhobrazuje, ale úprava není vidět. Opravdu bych to nechal na Ltb. :huh:

Edit: Ostatně stačí kouknout na odkaz na to minulé vlákno a po úpravách tam není ani stopy. Toto jsem nyní také upravil, možná se to objeví, možná ne.

CrazyC0de
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod CrazyC0de » 11 bře 2013 20:42

peyrac10 píše:Zpráva o úpravě příspěvku se nezobrazí do chvíle, než následuje další přípspěvek jiného účastníka. Do té chvíle to totiž není podstatné.

Tak to jsem si nevšiml, on upravil svůj příspěvěk, a ten se nijak nezměnil(samozřejmě po mém příspěvku).
Vtípek

Žbeky
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Žbeky » 11 bře 2013 20:45

KDyž dám upravit, upraveno naskočí. Jestli jsi měnil nezhobrazuje tady, pak platí verze od peyrace, že jsi to stihnul před ostatníma. Protože nadpisy ostatních taky neobsahujou zhobrazovat
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.

HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra

guest

Příspěvekod guest » 11 bře 2013 20:50

U mne se to někdy objeví, jinde ne. Už to vidím asi týden. Teď jsem si tam přidal otazník a zase se to objevilo. Budu to sledovat.

Ltb
Administrátor
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Ltb » 11 bře 2013 20:58

Zatim nejsem u PC a tak nemohu otestovat, nicmene si taky myslim, ze je to jak pise Zbeky a peyrac.

guest

Re: Nezobrazuje se že byl příspěvek upraven  Vyřešeno

Příspěvekod guest » 12 bře 2013 12:33

Tak sem si s tím dnes pohrál a uznávám že peyrac a žbeky mají pravdu. Takže vše beru zpět a omlouvám se za způsobené utrpení. :smile:

V této souvislosti mi to osvětlilo i jinou věc. Celkem často čtu příspěvek, který vůbec nedává smysl a píše o něčem co v původním příspěvku nebylo. Tímto se to ale vysvětluje. Dříve než odpovídající odepsal, resp. dopsal a odeslal odpověď, tak pisatel první příspěvek upravil.

Tím je to tedy vyřešeno. Zatím to nechám otevřené a pokud to nikdo nedoplní tak odpoledne uzamknu.

Díky!

Ltb
Administrátor
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Ltb » 12 bře 2013 13:06

Díky za shrnutí :-) Já si taktéž myslím, že to tak funguje. Alespoň moje včerejší zkoušení na nic jiného nepřišlo.

Zpět na “PC-HELP - připomínky k fóru”