V reakci na téma, jehož název jsem si půjčil do svého, bych si dovolil navrhnout drobnou úpravu - pokud je to tedy technicky možné:
Za současného stavu si můžu editovat a tedy upravovat svoje příspěvky libovolně staré podle své libosti. Navrhuji tedy, aby jakmile se objeví "následující" příspěvek, nebylo možno dále upravovat ten původní, ale aby se objevil jako další následující s citací původního se zvýrazněním úpravy. Doladění nechám na adminovi a modech. Odstranila by se tím mnohá nedorozumění.
Nezobrazuje se že byl příspěvek upraven - navázání Vyřešeno
- peyrac10
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Nezobrazuje se že byl příspěvek upraven - navázání
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Nezobrazuje se že byl příspěvek upraven - navázání
Podle mě zbytečné (příspěvky upravuju proto, abych nepsal zbytečně další příspěvek a téma tak nebobtnalo) a nejspíš i nemožné. Z technického hlediska by tomu bránil mod bránění topování, který místo toho dělá právě editaci příspěvku.
Stačí být slušný a část, kterou doplním, dát za "//", "\\" či jinou obecně přijímanou značku
Stačí být slušný a část, kterou doplním, dát za "//", "\\" či jinou obecně přijímanou značku
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
- peyrac10
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Rozumím Ti, asi to fakt nebude reálné. Šlo mi jen o to, že to pouhé oddělení, o kterém píšeš, bohužel nezabrání nedorozuměním vzniklým z toho, že dost účastníků už se nevrací zpět a nehledá, zda některý příspěvek nebyl náhodou upravený. Počkám ještě na případné vyjádření admina, když se nepřijde na nějakou možnost, pak to zamknu.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Jelikož jsem zachytil debatu, která tomuto požadavku předcházela, doplnil bych. Stačí, aby tazatel nebyl vemeno a neupravoval původní příspěvek, když debata již běží. Zamezilo by se tak mnohým nedorozumněním.
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
- peyrac10
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Z Tvého příspěvku bohužel vyplývá, že spousta tazatelů jsou vemena a já nevidím způsob, jak "odvemenění" řešit 

- Ltb
- Administrátor
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
peyrac10 píše:V reakci na téma, jehož název jsem si půjčil do svého, bych si dovolil navrhnout drobnou úpravu - pokud je to tedy technicky možné:
Za současného stavu si můžu editovat a tedy upravovat svoje příspěvky libovolně staré podle své libosti. Navrhuji tedy, aby jakmile se objeví "následující" příspěvek, nebylo možno dále upravovat ten původní, ale aby se objevil jako další následující s citací původního se zvýrazněním úpravy. Doladění nechám na adminovi a modech. Odstranila by se tím mnohá nedorozumění.
Jednak se obávám, že by tohle bylo dost těžko technicky proveditelné (zvýraznění změn) a druhak by to vedlo ke zdvojování již napsaného obsahu, jak podotknul Žbeky. Dodatečné úpravy jsou ve fóru povolené, protože jsou nezbytné...bohužel u většiny nováčků prozatím převažuje neznalost toho, že když něco upravuji, měl bych tyto úpravy náležitě popsat, aby se v tom ostatní diskutující vyznali. Toto bohužel jen tak nevyřešíme - tisícům nově přichozích těžko nějak domluvíme...
- peyrac10
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Nezobrazuje se že byl příspěvek upraven - navázání Vyřešeno
Trochu jsem s tím, že to nebude jednoduché, počítal. Takže děkuji, že jste se mým návrhem zabývali a zamykám.
Zpět na “PC-HELP - připomínky k fóru”