Přesunutí tlačítka odpovědět Vyřešeno

…aneb vzkazy pro Admina

Moderátoři: Ltb, Mods_senior

fatalfanatic
Level 3
Level 3
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Přesunutí tlačítka odpovědět

Příspěvekod fatalfanatic » 24 kvě 2013 10:55

ITCrowd: Souhlasím když z lidí nevytáhneš něco slušného tak aby si mohl slušně odpovědět potom tě chápu. Já měl namysli jen gramatické chybky. Potom je to vyjasněné :wink:

A k tobě si neodpustím aspoň toto:
"Pokud se v něčem milým" Nedává smysl. Předpokládám, že jsi měl na mysli výraz:"Pokud se v něčem mýlím".
To všechno mi dost vadí, věnoval jsem tomuto fóru dost práce a času a myslím, že proto mám právo se vyjádřit k tomu co mi vadí. A stejně tak to cítí asi i BS.

Vyjádřit se můžeš jakkoli budeš chtít to už záleží na straně moderátorů a vlastníků fóra. Tak třeba tuhle chybku "milým" můžu ospravedlnit. Mám virtuální klávesnici na mobilu, která si sama upravuje slova a čerpá je z uložených zdrojů. Vůbec nechápu proč to čerpá zrovna tak chybné slova když takové vůbec neukládám. Také často úplně jiné slova například: zavŕi dveře aţ neutikà teplo... důvod, že přehlížím chyby. Přestane tě bavit furt se vracet krok zpět a zas krok vpřed..
Naposledy upravil(a) fatalfanatic dne 24 kvě 2013 10:55, celkem upraveno 1 x.
[spoiler=Files]Moje tvorba

>> Here <<

Soubory, jsou bezpečné bez virů a ostatní havěti. Pamětní místo se nachazí na DropBox. Otázky,info případně SZ.[/spoiler]

Reklama
Uziv00
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod Uziv00 » 24 kvě 2013 10:55

LaB píše:OT
Jen pro případ, že by někdo nevěděl, kdo může být nazván SPRATKEM:
spratek – nemanželský syn, též parchant, levoboček

Zdroj cs.wikipedia

myslím, žes to byl ty, co jsem tě kdysi nazval hlupákem? Co si myslíš, že má lepší informace? WiKi, nebo knihovna?
http://www.ptejteseknihovny.cz/uloziste ... va-spratek
V přeneseném slova smyslu se používá slovo „spratek“ jako nadávka pro malé dítě či člověka drobné postavy. A přesně tak to bylo myšleno.

zeus
Elite Level 10.5
Elite Level 10.5
Stav:

Re: Přesunití tlačítka odpovědět

Příspěvekod zeus » 24 kvě 2013 10:56

Ma rada zapadla v te zaplave ukrivdenosti, osocovania a vycitek, tak radeji zopakuji

Tab + Space to jisti, navic nemusis nikam smejdit mysi...
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..

Uziv00

Příspěvekod Uziv00 » 24 kvě 2013 11:00

fatalfanatic píše:Tak třeba tuhle chybku "milým" můžu ospravedlnit. Mám virtuální klávesnici na mobilu, která si sama upravuje slova a čerpá je z uložených zdrojů. Vůbec nechápu proč to čerpá zrovna tak chybné slova když takové vůbec neukládám. Také často úplně jiné slova například: zavŕi dveře aţ neutikà teplo... důvod, že přehlížím chyby. Přestane tě bavit furt se vracet krok zpět a zas krok vpřed..

A můžu se zeptat proč používáš něco, co nefunguje?

Ltb
Administrátor
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Ltb » 24 kvě 2013 11:05

Pratele, diky za vase nazory, ale prosim jiz zadny dalsi OT, jinak budu nucen to tu zamknout. Nezamykam pouze kvuli BS, aby se vyjadril a uzamknul... Od tlacitka odpovedet jste se dostali uplne jinam.

fatalfanatic
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod fatalfanatic » 24 kvě 2013 11:11

ITCrowd: Pokud vím tak funguje, ale ne správně nebo tak jak bych chtěl. A navíc píšu už tak dlouho na této klávesnici. Nevím jestli by mi pomohla změna. Potom bych mohl maximálně zkoumat jak funguje jiná a stejně bych se nikam nedohrabal :-x

Moje poslední odpověď mimo mísu. jelikož jste moc rychlý. A já nestíhám odpovídat tak rychle tak se omlouvám.
[spoiler=Files]Moje tvorba

>> Here <<

Soubory, jsou bezpečné bez virů a ostatní havěti. Pamětní místo se nachazí na DropBox. Otázky,info případně SZ.[/spoiler]

guest

Re: Přesunutí tlačítka odpovědět  Vyřešeno

Příspěvekod guest » 24 kvě 2013 17:05

Vážení přátelé,

zeptal jsem se, bylo mi zodpovězeno a to respektuji. Víc se nemá smysl tím zabývat. Snad jenom k otázce, proč mi to dříve nevadilo. Vadilo, ale myslel jsem že si na to zvyknu, nezvykl.

Závěrem se Vám všem omlouvám, uvědomuji si, že poslední dobou reaguji příliš emotivně.

Zamykám!

Zpět na “PC-HELP - připomínky k fóru”