Jinak díky za typ, o oba "přínosné" příspěvky jsem se postaral. Jen nechápu, proč si někdo dá takovou práci s registrací, aby potom psal takové bludy..
Tak jsem se uspesne dotesil, diky ti LTB ... zase mam o praci vic I kdyz pravda, tady je fakt klid, oproti nasemu foru je to tady jak v nebi, zato u nas je to peklo :)
Jo jeste je dobre ze LTB vyuzil to co jsem rikal ze staci pridelit moderatorstvi skupine a tim padem mame pravomoce, ktery nejsou z venku jentak videt a mame i hvezdicky :)
To vis u nas na foru bys dostal 5 platinovejch a misto nakyho Levelu napis Moderator :)
Jake: co myslíš tím peklem?? Jo a nápis Moderátor (spec hodnocení) včetně těch pěti hvězd by taky nebyl problém, ale tohle mi přijde elegantnější - ne?
Grr jsem to myslel jinak, ja to prave myslel tak ze je dobre ze to z venku vypada jako ze jsme normalni clenove :) Prave ze u nas na poradne kazdej vi kdo je modik a hned ma kecu jak nas*ano , takhle jsme vlastne normalni clenove se clenstvim ve skupine :) Jsem rikal ze to LTB udelal dobre
Peklo - no min. jeden superspamer denne ?
Naposledy upravil(a) Jake dne 11 črc 2005 19:46, celkem upraveno 1 x.