Tričko PC-HELP Vyřešeno

…aneb vzkazy pro Admina

Moderátoři: Ltb, Mods_senior

O jaké triko PC-HELP byste stáli?

Klasické triko s potiskem
101
67%
Tričko s límečkem a nášivkou
36
24%
Klasické triko s nášivkou
14
9%

Celkem hlasů: 151

den je ožralej
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Tričko PC-HELP

Příspěvekod den je ožralej » 02 srp 2013 15:15

Nechápu takový špílec od člověka, který zastává kradení softu, ale dělat dobrovolně reklamu a ještě za ní platit, mu příjde normální. :-)

Reklama
guest

Příspěvekod guest » 02 srp 2013 15:19

A z čeho by se dle tebe ta trička měla zaplatit?

Trička původně nebyla myšlena jako reklama, ale jenom jakési označení se, že jme členy nějaké a bezvadné komunity. Reklama to ale do jisté míry bude a to je fajn.

Kdo bude chtít, tričko si koupí. ;)
Naposledy upravil(a) guest dne 02 srp 2013 15:26, celkem upraveno 1 x.

den je ožralej

Příspěvekod den je ožralej » 02 srp 2013 15:25

Zadarmo se určitě neudělají.

Jen jsem vznesl dotaz, jestli je možné udělat tričko s logem a nickem a čeho jsem se dočkal? Osobních výpadů...

Tričko by z mého hlediska bylo zajímavé pouze v tom případě, že tam bude nick. Takových triček mám několik, sbírám je a jsem ochoten si připlatit. Můžeš se stavět na hlavu ale tak to prostě je. Je mi celkem ukradený, jestli si to myslím sám nebo mne někdo podpoří. Co bych si vyprosil, tak nějaké invektiva. To se tu dělá běžně, že člověk, který má trochu jiný názor, je hned nemocný a podobně? Pokud ano, tak tu zřejmě nemám co pohledávat...

guest

Příspěvekod guest » 02 srp 2013 15:29

Zbytečně se rozčiluješ, pokud bys ten vývoj kolem triček sledoval, věděl bys o co jde.

divine
Level 5.5
Level 5.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod divine » 02 srp 2013 15:31

Tričko s nickem je super nápad. Ale den je ožralej(mimochodem super nick), musíš pochopit, že jak píše BS, trika nikdo nezaplatí. Já budu chtít triko s nickem a ltb ho nechá vyrobit. Já ho nevezmu a co s ním bude dělat. Dobré řešení by byla platba předem.

BS : nějak furt nedokážu pochopit, proč ty trika tak dlouho trvaj. Udělat pár triček a pak je nabídnout neni nic složitého. Je to určitá investice, ale myslím, že se mnohonásobně vrátí zpět. Když ne peněžne, tak v podobě reklamy.
Pokud píši bez diakritiky, tak jsem na mobilu!

Návod na základní diagnostiku počítače

guest

Příspěvekod guest » 02 srp 2013 15:36

Jenom k té reklamě. Jak se by se ty peníze vrátily? Tady se přece za rady neplatí.

Co se týká té samotné výroby, na to možná odpoví ltb, ale ono to není až tak jednoduché. A nebude ani jednoduché ta tričky rozesílat. Je třeba si uvědomit, že ltb to dělá po práci ve svém volném čase. A tím už končím.

divine
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod divine » 02 srp 2013 15:40

Vrátily by se v podobě návštěvnosti fóra. Pokud vím, tak za klik na reklamu jsou peníze. Já už jsem několikrát kliknul. Aspoň takhle minimálně. Pro chod fóra jsou lidé nejd§ležitější a čím více tím lépe.

Rozesílání bude složité. Třeba bude osobní odběr v Praze, kde to bude rozdávat sám ltb :)

Necháme toho, počkáme tedy na ltb a on řekne, jak to vypadá. Ale zatím nám neřekl ani jednotlivé míry triček.
Pokud píši bez diakritiky, tak jsem na mobilu!

Návod na základní diagnostiku počítače

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 02 srp 2013 15:43

den je ožralej píše:Nechápu takový špílec od člověka, který zastává kradení softu, ale dělat dobrovolně reklamu a ještě za ní platit, mu příjde normální. :-)

Ukaž jak se krade soft. Jedině v obchodě ukradneš média, a toho já se zásadně nezastávám. Ale kopírování rozhodně ano! Podívej se, jak daleko se dostala Čína :lol: V přírodě je normální, že se kopíruje, kdo tvrdí opak, jde proti přírodě.

guest

Příspěvekod guest » 02 srp 2013 15:45

Tak jsme si popovídali a já to zamykám. :-) Bude-li třeba povolaní si to odemknou.

Už se těším na triko!

Ltb
Administrátor
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Ltb » 03 srp 2013 10:33

K návrhu na triko s nickem - toto by si opravdu každý měl řešit spíše sám. U jednokusových potisků jsou náklady dvojnásobné. Navíc by to pro mne znamenalo zásadní nárůst administrativy a dalších starostí s obstaráváním a nezlobte se na mě, do toho se mi tedy zrovna moc nechce ;-)

Ohledně velikostí trik vytvořím anketu, abych zhruba zjistil, jaké jsou "proporce" potencionálních zájemců 8)

Aktuální stav je takový, že můj kontakt ve výrobně trik je do 9.8 na dovolené, teprve poté nám vyrobí druhou várku vzorků.

guest

Trička ?

Příspěvekod guest » 31 srp 2013 19:39

Srpenec již končí a tak se nabízí otázka: "Co trička?" Brzy bude zima!

Akrej
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Re: Trička ?

Příspěvekod Akrej » 31 srp 2013 19:47

ja už bych teť na zimu bral svetr nebo mikinu s logem pc-help
"Nejsem nerozumný. Jen nemám ten samý rozum jako vy."
Diogénes ze Sinopé
-------------------------------------
„Mějte dobrou náladu. Dobrá nálada vaše problémy sice nevyřeší, ale naštve tolik lidí kolem, že stojí za to si ji užít.“
Jan Werich
--------------------------------------
Snažím se psát bez chyb
-------------------------

Zpět na “PC-HELP - připomínky k fóru”