Já si myslím že bychom ji měli nechat otevřenou, Ze zkušenosti vím, že pokud se za tím nic neskrývá lze o tom diskutovat.Myslím si, že tímto můžeme diskuzi uzavřít.
Pokud se ale za tím něco skrývá, lze to zamknout, odstranit, vymazat ....

Já si myslím že bychom ji měli nechat otevřenou, Ze zkušenosti vím, že pokud se za tím nic neskrývá lze o tom diskutovat.Myslím si, že tímto můžeme diskuzi uzavřít.
Blue Spirit píše:Tady nejde ani tak o 4 lidi, ale o obecný názor; i když pravda, nebude to odpověď na otázku.
Blue Spirit píše:memphisto vysvětlím a předem říkám že se ptám a nic netvrdím!Kód: Vybrat vše
Taky by mě zajímalo, jak jsi došel na to, že to můžeme.
Nedávno tu byl člověk s takovým podivným problémem a tajil jednu webovou stránku. Tak jsem mu napsal, že když tu stránku neznáme, nelze poradit. A on mi tu stránku ukázal v SZ. Za půl hodiny už o ni věděl jeden mod. Možná ji našel poctivou prací a náhodou?
Ale k věci chlapi. Vy jste jako náš starosta. Přece když se někdo na něco zeptá, tak to nemusí myslet zrovna zle!!!
Ltb píše:Tak nevím, jestli jsi se dnes špatně vyspal.....dotaz zněl, jestli moderátoři mohou číst SZ. Odpověď zní NE, NEMOHOU. Co víc k tomuto napsat? Promiň, ale nerozumím tomu...
Blue Spirit píše:Kdybych se tu zeptal proč je fórum modrý anebo černý, pak by se rozvinula normální diskuze o výhodách a nevýhodách a blabla., ale toto asi byla nepříjemná otázka. kterou je třeba utnout.
Zpět na “PC-HELP - připomínky k fóru”
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti