Mohou moderátoři číst SZ ostatních uživatelů ? Vyřešeno

…aneb vzkazy pro Admina

Moderátoři: Ltb, Mods_senior

guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Mohou moderátoři číst SZ ostatních uživatelů ?

Příspěvekod guest » 22 bře 2013 18:02

Myslím si, že tímto můžeme diskuzi uzavřít.
Já si myslím že bychom ji měli nechat otevřenou, Ze zkušenosti vím, že pokud se za tím nic neskrývá lze o tom diskutovat.
Pokud se ale za tím něco skrývá, lze to zamknout, odstranit, vymazat .... :mad:

Reklama
Ltb
Administrátor
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Ltb » 22 bře 2013 18:10

Tak nevím, jestli jsi se dnes špatně vyspal.....dotaz zněl, jestli moderátoři mohou číst SZ. Odpověď zní NE, NEMOHOU. Co víc k tomuto napsat? Promiň, ale nerozumím tomu...

Žbeky
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Žbeky » 22 bře 2013 18:10

Blue Spirit píše:Tady nejde ani tak o 4 lidi, ale o obecný názor; i když pravda, nebude to odpověď na otázku. :huh:

Právěže o ty 4 lidi (teď už víc) jde, protože obecný názor nemusí být vždy pravda. Např. spousta lidí si myslí, že mají na přechodu absolutní přednost. Zákon ale říká něco jiného.
Všichni, kteří odpověděli k tématu na tvou otázku "Mohou moderátoři číst SZ" napsali "Ne", přičemž jeden z nich ani není moderátor, takže nemůže být ovlivněn, ale zároveň má osobní zkušenost. Pokud chceš vést rozumnou debatu, nejde po tomto říct "Ale stejně si myslím, že ano", protože pak jsi vlastně ani naši odpověď nechtěl. Je to taková presumpce viny - myslím že to děláte a buď mi to potvrdíte nebo si to stejně budu myslet. Možná než odpověď na to, jestli můžou moderátoři číst SZ, tě zajímá odpověď na otázku "Odkud má Diablo odkaz", protože, jak jsem pochopil, jiné podezření na čtení SZ než toto nemáš.
Na to ti ale odpoví pouze a jedině on.
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.

HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra

divine
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod divine » 22 bře 2013 18:12

Tohle se asi nevyřeší. Leda, že by nám El Diablo prozradil, kde tu stránku vzal...

//Edit.. Byl jsi rychlejší. Já stručnější.
Pokud píši bez diakritiky, tak jsem na mobilu!

Návod na základní diagnostiku počítače

El Diablo
Moderátor
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod El Diablo » 22 bře 2013 18:38

Blue Spirit píše:memphisto vysvětlím a předem říkám že se ptám a nic netvrdím!

Kód: Vybrat vše

Taky by mě zajímalo, jak jsi došel na to, že to můžeme.

Nedávno tu byl člověk s takovým podivným problémem a tajil jednu webovou stránku. Tak jsem mu napsal, že když tu stránku neznáme, nelze poradit. A on mi tu stránku ukázal v SZ. Za půl hodiny už o ni věděl jeden mod. Možná ji našel poctivou prací a náhodou?

Ale k věci chlapi. Vy jste jako náš starosta. Přece když se někdo na něco zeptá, tak to nemusí myslet zrovna zle!!!

Tu stránku sem našel já, stačili mi ty indicie co napsal... :lol: (možná sem měl být detektiv... :D )
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware

i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H

guest

Příspěvekod guest » 22 bře 2013 20:28

Ltb píše:Tak nevím, jestli jsi se dnes špatně vyspal.....dotaz zněl, jestli moderátoři mohou číst SZ. Odpověď zní NE, NEMOHOU. Co víc k tomuto napsat? Promiň, ale nerozumím tomu...

Opravdu to nemá nic společného se špatným vyspáním, ale když se podíváme na reakce, pak to "rozbouřilo vody" Proč asi?
Já to přece nijak nehrotím, položil jsem otázku a čtu odpovědi. A čtu i SZ, které mi v té souvislosti chodí.

Nehledejte za tou otázkou nic jiného!

guest

Příspěvekod guest » 22 bře 2013 20:32

Kdybych se tu zeptal proč je fórum modrý anebo černý, pak by se rozvinula normální diskuze o výhodách a nevýhodách a blabla., ale toto asi byla nepříjemná otázka. kterou je třeba utnout.

Žbeky
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Žbeky » 22 bře 2013 20:43

Čím tě teda máme přesvědčit, že to tak není než tím, že to tu napíšem? Sám víš, že se těžko dokazuje něco, co jsi neudělal
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.

HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra

guest

Příspěvekod guest » 22 bře 2013 20:49

Žbeky to je v pohodě, já si z těch odpovědí něco vzal. Až uznám za vhodné tak to zde zavřu, pokud to tedy neudělá někdo jiný.

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod memphisto » 22 bře 2013 21:07

Blue Spirit píše:Kdybych se tu zeptal proč je fórum modrý anebo černý, pak by se rozvinula normální diskuze o výhodách a nevýhodách a blabla., ale toto asi byla nepříjemná otázka. kterou je třeba utnout.

Samozřejmě, že to byla nepříjemná otázka... Nikdo nechce, aby se mu hrabalo v soukromí a když už z toho někoho nařkneš, tak bys měl mít důkazy. Sám admin se ti tu vyjádřil a pořád ti to nestačí? Diskuze o modré či zelené barvě je úplně jiná liga.
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

guest

Příspěvekod guest » 22 bře 2013 21:15

To memphisto

Tedy za a) fakt to byla jenom otázka kterou jsem zvýraznil právě tím otazníkem! Rozhodně to nebyl žádný útok na nějakou podtstatu; i když z některých odpovědí to skoro čiší a jakási obava je tam cítit.

Za b) barva modrá, zelená či puntikovaná opravdu vliv nemá, anebo mít by neměla. Tím jsem chtěl jenom říci, že každého názoru si vážím stejně; i když některých a třeba zrovna těch zelených malinko více. Ale není to pravidlo.

Žbeky
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Žbeky » 22 bře 2013 21:21

Možná si to myslel dobře, rozhodně jsi to ale dobře nenapsal.

Jak by ses zachoval ty, kdyby se tu objevilo téma s názvem "Šťourá se BS v počítačích těch, kterým radí?" a první příspěvek "Osobně si myslím že ano a už se mi to několikrát potvrdilo /možná náhoda/. Pokud ano, není to dobré!". Tím samozřejmě nechci ani naznačit, že to děláš! Je to jen příklad. Poukazuju na to, že by ses taky okamžitě bránil. Bránil bys své jméno a pověst. A bránil bys to jen tím, že bys psal, že to rozhodně neděláš. Ale důkaz bys poskytnout nemohl. A zakladatel by po tvé obraně řekl "Ale stejně si myslím, že to dělá"...

Snad to z mého příkladu pochopíš

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Kdo umí číst kód HTML? Doladit jednu podmínku. Příloha(y)
    od Minapark » 06 led 2025 09:21 » v Programování a tvorba webu
    22
    9941
    od Minapark Zobrazit poslední příspěvek
    20 led 2025 16:54

Zpět na “PC-HELP - připomínky k fóru”