Tričko PC-HELP Vyřešeno

…aneb vzkazy pro Admina

Moderátoři: Ltb, Mods_senior

O jaké triko PC-HELP byste stáli?

Klasické triko s potiskem
101
67%
Tričko s límečkem a nášivkou
36
24%
Klasické triko s nášivkou
14
9%

Celkem hlasů: 151

CZechBoY
Master Level 9.5
Master Level 9.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Re: Tričko PC-HELP

Příspěvekod CZechBoY » 05 kvě 2013 16:44

zejtra jedu do Brna, takže koukejte všichni přijet :D

to blikající triko by se mi hodilo v úterý na Majáles :D
Naposledy upravil(a) CZechBoY dne 06 kvě 2013 14:46, celkem upraveno 2 x.
PHP, Nette, MySQL, C#, TypeScript, Python
IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint
iPhone XS
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)
XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW

Reklama
mmmartin
Moderátor
Elite Level 10
Elite Level 10
Stav:

Příspěvekod mmmartin » 05 kvě 2013 17:17

Malá poznámka k výsledkům hlasování: nášivka vydrží, dokud se triko nerozpadne, zatímco potisk - i když je kvalitně provedený a s tričkem se zachází jako v bavlnce - má mnohem kratší životnost.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11

the ProtoType
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod the ProtoType » 05 kvě 2013 20:44

Tak si koupíme těch trik 12, na každý měsíc jedno a máme pokoj :lol:
Rád se naučím něco nového, takže jenom do mě. :D

Google taky dobře poradí, stačí chvilku hledat...

zezr
Level 4.5
Level 4.5
Stav:

Příspěvekod zezr » 06 kvě 2013 14:40

Já bych hlasoval znova :D
Svět ztrácí genie. Einstein umřel ,Mozart umřel a mě je taky nějak špatně!

CPU: Ryzen 5 3600 , MB: Asus Crosshair VI EXTREME, GPU: MSI ARMOR GTX 1070 Ti , Ram: Cruicial 32GB @3733MHz Zdroj: CX 550M
HDD: Segate 7200.14 2TB SSD: OCZ-ARC100 256GB, Kingston A1000 512GB

Orcus
člen Security týmu
Elite Level 10.5
Elite Level 10.5
Stav:

Příspěvekod Orcus » 06 kvě 2013 17:53

mmmartin píše:Malá poznámka k výsledkům hlasování: nášivka vydrží, dokud se triko nerozpadne, zatímco potisk - i když je kvalitně provedený a s tričkem se zachází jako v bavlnce - má mnohem kratší životnost.

Jenže nášivka škrábe na prsíčkách víš ? :roll:
Láska hřeje, ale uhlí je uhlí. :fire:

Log z HJT vkládejte do HJT sekce. Je-li moc dlouhý, rozděl jej do více zpráv.

Pár rad k bezpečnosti PC.

Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto, jaro3 a Diallix

Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše fórum.

guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod guest » 07 kvě 2013 01:18

Ltb píše:...uvědomuji si, že zkouším trpělivost všech, kdo na triko čekají...na druhou stranu, podobnými komentáři zkoušíte trpělivost moji 8) Prosím žádné OT ve stylu "já už ho nechci" - budu bez milosti mazat, téma o triku to nijak nerozvíjí. Nenuťte nás prosím ke zbytečnému uzamknutí, zamezíte tím jen možnosti hlasování ostatních.

Děkuji.

Přiznávám se, že toto nějak nechápu -
Prosím žádné OT ve stylu "já už ho nechci

Jaké OT? Přece když něco chci a později změním názor na nechci, tak to není OT ale regulérní názor. Neprodávají se kastroly důchodcům.

Ale vysvětlím změnu mého názoru.
S myšlenkou nějakých triček nebo upomínkových předmětů jsem přišel před několika lety. Toto vlákno je až druhé.
Nabízel jsem všemožnou pomoc a léta se o tom diskutuje - jen.
Vím jak je to zajištění složité, musí se vybrat peníze, zabalit, poslat atd. Není to tak že si někdo napíše o triko a za dva dny to přijde. Ta trika musí nejdříve někdo nechat vyrobit, zaplatit a rozeslat.
V té době jsem byl schopen 80% zařídit.

Nicméně a to nerad píšu, čas utíká a já jsem celkem dost marod. Nemůžu dýchat a je to den ode dne horší. Když to dobře dopadne a budou peníze, tak za rok budu sedět někde s kyslíkovou lahví, jako to vidíme v těch americkejch filmech.

Do hospody nechodím, na procházky nechodím, chodím jen pro pivo do Lidlu který je vzdálený asi 120m.

Kde bych se s tím trikem mohl vytahovat? :-)

Proto jsem napsal že ho nechci.

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod memphisto » 07 kvě 2013 09:04

Co je na tom k nepochopení? Prostě s tím nemáme prudit. Je to v řešení a pracuje se na tom akorát se nedostává času...

Chápu, že tričko může být bráno jako reklamní předmět, ale to přece neznamená, že když se v něm nemám kde ukázat, tak jej nechci. To je samozřejmě na tobě, jak se rozhodneš, ale z toho trička bys měl mít pocit, že patříš ke komunitě lidí, kde je ti dobře a najdeš pomoc či poradíš a ne za tím vidět, že to budeš nosit jako reklamu (i když to je taky účel)
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

Uziv00

Příspěvekod Uziv00 » 07 kvě 2013 09:53

Chtít něco několik let, nabízet pomoc a potom vidět, že zase uplyne několik let celkem logicky vede k odmítnutí, navíc ještě podpořenému zdravotním stavem. To snad znáte každý, že když jste něco dloooouho chtěli tak pak zněla odpověď už to nechci.
Kromě toho návrh trička, zadání potisku (vyšití) a sesbírání závazných objednávek a velikostí lidí z fóra není práce na měsíce (a roky), ale dejme tomu na měsíc.
Pro příklad: pro určitou skupinu lidí jsem nechal dělat tričko s logem. Logo jsem navrhl sám, ale bylo třeba, aby se finální úpravy ujal grafik. ten udělal asi 3 varinty, z nichž se hlasovalo. Vítězná varianta pak byla mírně doupravena. trička byly zase hlasováním vybrána z odolnějšího materiálu. A protože někteří chtěli límeček a někteří ne, zůstalo se u obou variant. Barvy v nabídce byly tři - červená, modrá a bílá. Takže nastal sběr velikostí, barev, typu a kolik kdo jakého chce.
Takže byly trika, bylo logo, musel se nalézt někdo, kdo to dokáže vyšít. I ten se našel (resp. byl vybrán). Takže se trika dala na vyšití a začaly se vybírat peníze (asi nejhorší etapa) :lol:
Co tím chci říct? O kompletní finální podobu se staral jeden člověk (já). Do toho mu kecalo asi 60 lidí, kteří se dohromady ani nesešli (směnný provoz). Samozřejmě do toho kecali i nadřízení. Vždy když už bylo něco odsouhlaseno, tak přišel někdo s něčím co by se ještě mohlo změnit a stáhl sebou třeba ještě půlku lidí. A od prvního loga nápadu do finálních výrobků to trvalo neuvěřitelný měsíc. Aspoń 100x jsem se už na to chtěl vy.....
Poučení - i když to trvá dlouho (měsíc), tak to nemusí trvat několik let. Nemělo by tu platit: Když dvakrát slíbíš, to je jak když jednou dáš.
Nicméně pro mě z toho vyplynulo jiné poučení - už se nepouštět do žádných větších akcí :)
To samé jsou srazy. Zvláště ti starší mají zcela jistě zkušenosti s vyhledáváním vhodných prostor pro třídní srazy po x letech. Podle mě je to daleko jednodušší. Vytipuji si prostory s kapacitou např. 30, 50, 100 lidí, oznámím na fóru se závaznou přihláškou a podle počtu se rozhodnu kde. A pokud se přihlásí jen 5 lidí, tak lze sraz zrušit a nebo se sejít normálně v hospodě. No a o srazu se tu občasně mluví celou tu dobu co jsem tady.
Takže asi tak...

warcraftan
Master Level 7
Master Level 7
Stav:

Příspěvekod warcraftan » 11 kvě 2013 11:55

Ltb píše:Na tričku pracuji resp. se rozhlížím kolem sebe a poptávám cenu. Není to tak jednoduché - více variant technologií tisku, provedení a umístění loga, různá kvalita triček, o barvách ani nemluvě... Prozatím bych to viděl na světle modré triko s velkým logem PC-HELP na bílém podkadu, na prsou...

Pro jednoduchost začneme pouze s tričkem....ale dokážu si představit do budoucna i třeba kšiltovku. S mikinou to moc dobře nevidím. je potřeba si uvědomit, že jsou tu určité minimální objemy, které je nutné při potisku textilu odebrat. .....nerad bych, aby mi doma zůstalo 30 PC-HELP stejných mikin ;-)

hm? s velkým logem PC-HELP na bílém podkladu na prsou? :-D, to vůbec, buď na zadní části nebo nič :-) Nevím proč dávat modré, červené, zelené triko...proč to neudělat buď bíle triko s černým logem, nebo černé triko s bílým logem...
PS: do budoucna radši mikinu než kšiltovku hh.
"You don't need to say sorry, it's poker" Antonio Esfandiari
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson

guest

Příspěvekod guest » 15 kvě 2013 23:24

Odvolávám co jsem odvolal a slibuji co jsem slíbil.
Koupím si dvě trika.

Jediná podmínka: Tento rok 2013

Ale pokud ta možnost není, přivítal bych takové normální, férové jednání a v tom smyslu i odpověď.

Např. :"Přátelé, trika nebudou" Tečka.

Ltb
Administrátor
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Ltb » 16 kvě 2013 00:58

Trika určitě budou - už mám konkrétní cenu za vzorek. Vyhovět nelze všem a tak se pokusím zohlednit alespoň některé rozumné argumenty, které tu padly a podle toho nechám tak 4 různé vzorky vyrobit. Rád bych vše viděl na vlastní oči a podle toho se poté rozhodl, co bychom nechali vyrobit hromadně.

Vzorky mám v plánu i nafotit a nechat je ohodnotit vámi...

Arha
Level 4.5
Level 4.5
Stav:

Příspěvekod Arha » 16 kvě 2013 10:51

Výborně, už se těším :)
I skladník ve šroubárně si může psát vlastní SQL příkazy.

Zpět na “PC-HELP - připomínky k fóru”