Tričko PC-HELP Vyřešeno
- Michael Michael
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Tričko PC-HELP
Supr zpráva, nemůžu se dočkat 

Neřídím se podle toho, že čas jsou peníze, ALE, klidně mě citujte jako "MM" (je to kratší pro skrblíky).
Microsoft Windows XP Professional SP3
Fujitsu SIEMENS Intel Pentium III
Mobile CPU 1200 MHz 1,20 GHz 496 MB RAM
= můj voříšek
Microsoft Windows XP Professional SP3
Fujitsu SIEMENS Intel Pentium III
Mobile CPU 1200 MHz 1,20 GHz 496 MB RAM
= můj voříšek
Já bych přeci jen s dovolením vyzkoušel na své náklady výšivku na tričko a mikinu. Pokud tedy to dovolení dostanu a dostanu schválený design loga.
Říkám co si myslím a myslím si co chci...
ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
Apple MacBook Air M1
ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
Apple MacBook Air M1
Těším se
***** SZ nejsou soukromá poradna! Ptejte se na fóru, víc hlav, víc ví!*****(Blue Spirit)
Super zpráva, nemůžu se dočkat :-)
"Nejsem nerozumný. Jen nemám ten samý rozum jako vy."
Diogénes ze Sinopé
-------------------------------------
„Mějte dobrou náladu. Dobrá nálada vaše problémy sice nevyřeší, ale naštve tolik lidí kolem, že stojí za to si ji užít.“
Jan Werich
--------------------------------------
Snažím se psát bez chyb
-------------------------
Diogénes ze Sinopé
-------------------------------------
„Mějte dobrou náladu. Dobrá nálada vaše problémy sice nevyřeší, ale naštve tolik lidí kolem, že stojí za to si ji užít.“
Jan Werich
--------------------------------------
Snažím se psát bez chyb
-------------------------
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Zkousel jsem poptavat kamaradku, co delala v textilce a vyrabela nasivky na tricka a mikiny, ale bohuzel uz tu fabriku zavreli a neodprodali jim stroje na vyrobu 
Odesláno z mého GT-I9100 pomocí Tapatalk 2

Odesláno z mého GT-I9100 pomocí Tapatalk 2
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Ja vysivky když bude potřeba seženu... Kamarád má vysivaci stroj... 
Odesláno z mého HTC Sensation Z710e pomocí Tapatalk 2

Odesláno z mého HTC Sensation Z710e pomocí Tapatalk 2
Říkám co si myslím a myslím si co chci...
Apple MacBook Air M1
Apple MacBook Air M1
-
- Pohlaví:
Já mám na výšivky taky kontakt. Čtyřbarevné logo velikosti pivního tácku za cca 50,- - tedy za 50,- před třemi lety.
- Ltb
- Administrátor
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Díky - výšivky bych připravil v druhé vlně. Dodatečně vás (ITCrowd, akem) oslovím.
Teoreticky bychom mohli nechat vyrobit pouze výšivky a každý by si mohl nechat našít sám, kam bude chtít (případně by požádal šikovnějšího sourozence...druha :-) ).
Teoreticky bychom mohli nechat vyrobit pouze výšivky a každý by si mohl nechat našít sám, kam bude chtít (případně by požádal šikovnějšího sourozence...druha :-) ).
Taky by se mi líbilo triko :) Pokud by nebylo moc drahé, přeci jen jsem zatím student 

CPU: Intel core 2 Quad Q9550 2,83ghz @ 3,61ghz chladič Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev.2
GPU: Nvidia GeForce GTX 650ti OC 1gb Gigabyte
RAM: 6gb DDR2 1066mhz
HDD: Seagate Barracuda 500gb Sata 6gb/s
Zdroj: Eurocase PFC 400w ( chystá se upgrade )
GPU: Nvidia GeForce GTX 650ti OC 1gb Gigabyte
RAM: 6gb DDR2 1066mhz
HDD: Seagate Barracuda 500gb Sata 6gb/s
Zdroj: Eurocase PFC 400w ( chystá se upgrade )
Upy up....
Tak koukam mame tu cervenec a jak to vypada s trickem, zname - mame uz treba konkretni podobu.
Aloha, cervenec - tedy leto konecne je tady a s nim zrejme nejvhodnejsi doba pro noseni ne, ale i to co nevidet "utece", pak prijde sychravy podzim a po nem mraziva zima, coz uz na tricko asi moc nebude, jedine tak na natelnik jakozto spodni pradlo.... pod kozich.
Jeje, pravda, pravda jsou tu zase ty dovolene, rekreace, ......, takze je asi treba vetsi trpelivosti ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, .
--------------------------------
( je to škoda, myslím si, ze přichází čas udělat nějakou menší změnu )
Tak koukam mame tu cervenec a jak to vypada s trickem, zname - mame uz treba konkretni podobu.
Aloha, cervenec - tedy leto konecne je tady a s nim zrejme nejvhodnejsi doba pro noseni ne, ale i to co nevidet "utece", pak prijde sychravy podzim a po nem mraziva zima, coz uz na tricko asi moc nebude, jedine tak na natelnik jakozto spodni pradlo.... pod kozich.

Jeje, pravda, pravda jsou tu zase ty dovolene, rekreace, ......, takze je asi treba vetsi trpelivosti ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, .
--------------------------------
( je to škoda, myslím si, ze přichází čas udělat nějakou menší změnu )
Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )
Zpět na “PC-HELP - připomínky k fóru”