Navrhuji přidat novou sekci BSOD - modrá obrazovka s moderátorem MiliNess,....
proč tuto další sekci ? Ono to tu a tam, dříve či později, potká každého a ne každý ví kam to zařadit.
Blue Spirit píše:Nemyslím si, že toto nějaká zvláštní sekce vyřeší. Je to jenom o lidech a ti by to stejně dali jinam. Krom toho mnozí nevědí co BSOD znamená.
Ovšem MiliNess je fakt dobrej!
jaojao píše:Ale hodně pomůže, navíc nebyl by to jen přínos pro tazatele, ale i pro fórum, pro které daná osoba rozhodně je.
Tak jak to napsal tux, o to mi šlo/jde.
Sekci by si spravoval, řídil, já si to představit umím...na to jsem myslel taky,Blue Spirit píše: Krom toho mnozí nevědí co BSOD znamená...stačí pomlčka modrá obrazovka
(BSOD- modrá obrazovka)
Myslím, že je to specifická událost a ta si zaslouží spec. sekci > po deseti letech.
warcraftan píše:Když mluvíte o tom BSODu, tak i já vidím denně problémy s modrou smrtí a založit přímo sekci, která by řešila tuto problematiku není od věci...i HJT má svoji sekci, proč nemít sekci BSOD? A milinesse bych nabarvil nějakou barvičkou a představoval bych si ho jako šéfika samotné problematiky
Kdyby se tohle zavedlo, tak mě napadla ještě jedna věc dopředu: když někdo příjde s BSOD problémem, tak vždycky musí miliness napsat aby nahrál evtx, minidump soubory apd...a když už mluvím o těch souborech, tak ještě před odesláním dotazu/příspěvku/problému s BSOD bych někde bokem napsal, aby jej lidi k dotazu přidali (ať miliness to pořád nemusí psát zvlášť) - něco jako je u HJT "Návod na použití programu HijackThis" tak bych dal "Ještě než odešlete příspěvek" nebo něco podobného...(ostatně on sám by jsi to už "vyfaral")![]()
jaojao píše:Hmm, přesně, takhle nějak![]()
(protože naopak současný stav s BSOD je kontraproduktivní)
Názory, že bude zavalený povinnostmi, a že nebude mít čas, bych nechal na něm.....naopak bych to jako moderátor uvítal, že mi to odlehčí, když to zvládnou jiní, zvládne to taky já mu věřím.
jaro3 píše:Je na to fakt dobrej , mělo by se uvažovat o nějaké funkci.