Mohou moderátoři číst SZ ostatních uživatelů ? Vyřešeno
-
- Pohlaví:
Mohou moderátoři číst SZ ostatních uživatelů ?
Osobně si myslím že ano a už se mi to několikrát potvrdilo /možná náhoda/. Pokud ano, není to dobré!
Re: Mohou moderátoři číst SZ ostatních uživatelů ?
No to snad ne. To by bylo hodně špatné 

- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Samozřejmě nemůžeme číst Soukromé zprávy.Nemáme k tomu přístup. 

Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
- CZechBoY
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
můžu tě ujistit, že SZ nemohou číst ani administrátoři a dokonce ani zakladatelé fora (v phpBB spec. vlastnost)
bohužel SZ může číst kdokoliv, kdo má přístup k databázi
(nečekaně)
bohužel SZ může číst kdokoliv, kdo má přístup k databázi

PHP, Nette, MySQL, C#, TypeScript, Python
IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint
iPhone XS
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)
XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW
IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint
iPhone XS
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)
XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Nemuzeme, ale dole z Kdo je online se da poznat, kdo zrovna pise...
Odesláno z mého GT-I9100 pomocí Tapatalk 2
Odesláno z mého GT-I9100 pomocí Tapatalk 2
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
-
- Pohlaví:
Ano, trochu od věci. Asi před rokem jsem čistil klávesnici a najednou vyběhla tabulka všech co jsou ON a i těch co zrovna píšou.
Pak jsem to zkoušel několikrát, ale tu kombinaci už jsem nenašel.
Nicméně stejně si myslím, že moderátoři SZ číst mohou.
Pak jsem to zkoušel několikrát, ale tu kombinaci už jsem nenašel.

Nicméně stejně si myslím, že moderátoři SZ číst mohou.

- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Blue Spirit píše:už se mi to několikrát potvrdilo /možná náhoda/
Jen pro zajímavost - čím se to potvrdilo?
Jak psal memphisto, pouze vidíme, ŽE SZ někdo píše (ale to vidí každý). A vidíme obsah SZ ještě v případě, že ji někdo nahlásí - už se párkrát stalo, že někdo někomu měl potřebu nadávat a urážet jej přes SZ
3 moderátoři a jeden člověk, co óra dělá ti tu upřímně řekneme, že přístup k tomu nemáme a ty svůj názor (zatím nijak nepodložený) nehodláš změnit. Pak se tu nemáme o čem bavit a vlastně i tvůj dotaz postrádá smysl
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Kdo je online viewonline.php
Já bych se taky zeptal, pokud nahlásím SZ, je vidět jen ta jedna nahlášená zpráva, nebo celá diskuze, za předpokladu že se teda odpovídá tlačítkem odpovědět, a ne novou zprávou?
Já bych se taky zeptal, pokud nahlásím SZ, je vidět jen ta jedna nahlášená zpráva, nebo celá diskuze, za předpokladu že se teda odpovídá tlačítkem odpovědět, a ne novou zprávou?
Just Fucking Google It!
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Já ti řeknu, jak se to dá "odhalit" v sekci HJT.
Sem tam se tam vyskytne koumák, co se snaží radit přes SZ. Samozřejmě tento uživatel je vidět v "Kdo je online" a tam má napsáno, že píše SZ a pak je online v HJT (pravděpodobně dva panely). Pak když tázaný uživatel dodá logy, tak je tam krásně vidět, co mu radil a nebo v lepším případě tázaný rovnou napíše, že mu někdo radí skrze SZ a jestli jej má poslouchat. Co se týká obsahu tak to netuším, ale z logu se to dá vyčíst.
Taky by mě zajímalo, jak jsi došel na to, že to můžeme. Samozřejmě nemůžeme. Osobně ani nechápu, k čemu by nám to bylo... Jak už psal Žbeky, tak pokud ji někdo nahlásí, tak vidíme náhled na nahlášenou, ale okolní historii už ne.
Sem tam se tam vyskytne koumák, co se snaží radit přes SZ. Samozřejmě tento uživatel je vidět v "Kdo je online" a tam má napsáno, že píše SZ a pak je online v HJT (pravděpodobně dva panely). Pak když tázaný uživatel dodá logy, tak je tam krásně vidět, co mu radil a nebo v lepším případě tázaný rovnou napíše, že mu někdo radí skrze SZ a jestli jej má poslouchat. Co se týká obsahu tak to netuším, ale z logu se to dá vyčíst.
Taky by mě zajímalo, jak jsi došel na to, že to můžeme. Samozřejmě nemůžeme. Osobně ani nechápu, k čemu by nám to bylo... Jak už psal Žbeky, tak pokud ji někdo nahlásí, tak vidíme náhled na nahlášenou, ale okolní historii už ne.
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
-
- Pohlaví:
Žbeky, prosím nech si tu agresivitu. Já vím že mne nemáš rád, ale já tebe ano a mám pro to logické vysvětlení. Mám rád chytré lidi a ty jsi skoro chytrý jako já, máme mnoho společného.
A nemel že názor nemůžu změnit!!! To co jsem napsal nebyl názor ani konstatování, ale otázka -
A za každou rozumnou otázkou následuje diskuze, zpravidla rozumná. Můj dotaz smysl rozhodně nepostrádá.
Že si to myslí zelenopísmenkovej pán, spíše kluk. pro mne fakt není argument.
A nemel že názor nemůžu změnit!!! To co jsem napsal nebyl názor ani konstatování, ale otázka -
A za každou rozumnou otázkou následuje diskuze, zpravidla rozumná. Můj dotaz smysl rozhodně nepostrádá.
Že si to myslí zelenopísmenkovej pán, spíše kluk. pro mne fakt není argument.

kde se to v Tobě vzalo?

Říkám co si myslím a myslím si co chci...
ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
Apple MacBook Air M1
ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
Apple MacBook Air M1
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Tak mám dojem, že zde "někdo" kalí vodu. Moderátoři nemají přístup k čtení SZ, mimo těch vlastních.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Kdo umí číst kód HTML? Doladit jednu podmínku. Příloha(y)
od Minapark » 06 led 2025 09:21 » v Programování a tvorba webu - 22
- 9941
-
od Minapark
Zobrazit poslední příspěvek
20 led 2025 16:54
-
Zpět na “PC-HELP - připomínky k fóru”