dneska jsem procházel různá rozšíření pro phpbb a našel jsem toto, které by pro naše fórum bylo víc než přínosné (alespoň podle mého názoru)...
Toto rozšíření umožní uživatelům označit příspěvek v tématu jako nejlepší odpověď a tím příspěvek v tématu "vytopovat"... V praxi to potom znamená, že když někdo třeba přes google najde PC-help, v kterém byl jeho dotaz již tázán, tak automaticky uvidí vytopovanou správnou odpověď a nemusí tak projíždět celé téma... Z vlastních zkušenosti určitě víme, že pokud lidé něco hledají, tak většinou otevřou stránku, kouknout na 5 sekund a pokud uvidí velké množství textu, tak se nezaobírají dalším zkoumáním a hledáním správné odpovědi... Tímto rozšířením by se problém vyřešil...
Navíc pokud chceme uvažovat trochu logicky, tak když BFU narazí na PC-help a uvidí tam správnou odpověď, tak se mu to podvědomě uloží do paměti a při řešení dalšího problému si vzpomene na to, kde našel odpověď na svůj minulý...

Rozšíření je navíc stále updatováno, takže to není mrtvé... Pro zatím by podle mě stačilo, nicméně do budoucna by to možná šlo spojit i s přidáváním bodů uživateli, který je nejpřínosnější (tak jako stackoverflow třeba).... Tím se nabízejí i další možnosti soutěží atd atd.. ale to zde bylo řečeno již mnohokrát

Odkaz na rozšíření: https://github.com/kinerity/bestanswer
Prosím Ltb, koukni na to a dobře zvaž případný import.. Můj selský rozum mi totiž říká, že je to velice dobrý nápad... no a určitě se mnou bude minimálně další desítka místních rádců