Otravna reklama zabirajici cast obrazovky Vyřešeno
-
- Guru Level 15
- Pohlaví:
Re: Otravna reklama zabirajici cast obrazovky
Ted se zobrazuje reklama na ROG ALLY, porad ta sama 15x dokola
-
- Level 4
- Pohlaví:
Pevné reklamy mi nevadí. Vyjižděcí už jsou už protivný a když vyjede jen prázdná, tak....
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Člověk se pořád učí.
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
Pevné reklamy mě taky nevadí, vyjížděcí lišta, která vadí do textu a musím ji stále zavírat je docela otravná. Nejhorší jsou skryté, které se objeví v textu. Je pak skvělé číst článek, když se zničehonic objeví reklama a část textu ujede bůhví kam a pak za chvíli se text vrátí zpět. To se pak článek čte skvěle...
Jedna a ta samá reklama nemusí být na stránce třeba 10x, jaký to má smysl ? To je to samý, když v TV dávají ty samé reklamní bloky co dvacet minut do zblbnutí. Pak se není čemu divit, že se reklamy v TV při zpětném shlédnutí přetáčejí....
Jedna a ta samá reklama nemusí být na stránce třeba 10x, jaký to má smysl ? To je to samý, když v TV dávají ty samé reklamní bloky co dvacet minut do zblbnutí. Pak se není čemu divit, že se reklamy v TV při zpětném shlédnutí přetáčejí....
-
- Level 4
- Pohlaví:
Tak v práci jsem vypnul blokování a horní a střední baner jsou na svém místě. Ovšem tu spodní vyjížděcí lištu se mi nepodařilo zprovoznit. Win10 a Opera.
-
- Guru Level 15
- Pohlaví:
Ona nevyjizdi porad.
Nekdy vyjizdi stale dokola, nekdy vubec.
Nekdy vyjizdi stale dokola, nekdy vubec.
-
- Administrátor
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
K vyjizdeci reklame na desktopu (obraz >1000px) - zjistil jsem, ze GoogleAdsense spustil jakysi "experiment". Ten jsem vypnul a jestli to dobre chapu, melo by to tim byt vyresene. Jen pro info - dlouhodobe jsme tam meli zapnuto, aby vyjizdeci reklama na desktopech (obraz >1000px) nebyla.
Je mozne, ze to bude par hodin trvat, nez se zcela vypne - prosim o info, jestli se jiz prestala zobrazovat.
p.s. nad vysouvaci reklamou na mobilnich zarizenich se jeste zamyslim. Do budoucna bych sel rad cestou minimalniho obtezovani reklamou.
Je mozne, ze to bude par hodin trvat, nez se zcela vypne - prosim o info, jestli se jiz prestala zobrazovat.
p.s. nad vysouvaci reklamou na mobilnich zarizenich se jeste zamyslim. Do budoucna bych sel rad cestou minimalniho obtezovani reklamou.
-
- Tvůrce článků
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
Ahoj, u mě už se to chová slušně.
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem Vybíráme router
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem Vybíráme router
-
- Level 4.5
- Pohlaví:
Mě vyskočila teď na androidu i na desktopu
Dodatečně přidáno po 43 vteřinách:
Btw, občas se mís talo že vyjela zespodu j z vrchu na telefonu, stalo se to někomu také?
Dodatečně přidáno po 43 vteřinách:
Btw, občas se mís talo že vyjela zespodu j z vrchu na telefonu, stalo se to někomu také?
CPU:Ryzen 5 3600 @4,575GHz 1,32875V Cooler:Fera 2 1224 MB;ASUS B450M II K RAM:2x8GB OS DISK:Samsung 860 500gb SATA NVME:KINGSTON NV2 1TB HDD:TOSHIBA 750GB SATA HDD2: 1TB SEAGATE PSU:Seasonic 750GM GPU:MSI RX5700 TF7 CASE:Cooler Master COSMOS Custom
MOUSE:Razer DeathAdder Chroma
AUDIO:Skytec SPL 400 + Tesla ARS 744
PHONE:SAMSUNG Galaxy Z Flip 4 128gb
MOUSE:Razer DeathAdder Chroma
AUDIO:Skytec SPL 400 + Tesla ARS 744
PHONE:SAMSUNG Galaxy Z Flip 4 128gb
-
- Level 4
- Pohlaví:
Mě leze jen z vrchu jak sem dal screen a to sem chodím z cca 97% jen z telefonu.
Člověk se pořád učí.
-
- Level 3
- Pohlaví:
Nebudem sa miešať s nejakým riešením, ale u mňa miesto reklamy zostáva len prázdny priestor. Pre upresnenie: používam MalwareBytes Premium (teda je platený, licenciu som si kúpil pred cca 10 rokmi a je doživotná), mám zapnuté všetky online filtre (celkom 4, vypnuté mám len nepodstatné hlásenia samotného MBAM). Takže sa mi žiadne reklamy nezobrazujú a o prácu MBAM sa už nestarám. Dokonca ani do prehliadača (Chrome) som nemusel dodávať žiadny doplnok od nich. To prázdne miesto je minimálne a neruší ma.
-
- Guru Level 15
- Pohlaví:
Kdyby to takhle udelal kazdy, je prijem z reklamy nulovy.
Samozrejmne je jasne, ze 99,999% reklamy se zobrazuje bez efektu, protoze na ni nikdo neklika.
Samozrejmne je jasne, ze 99,999% reklamy se zobrazuje bez efektu, protoze na ni nikdo neklika.
-
- Administrátor
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
Diky za zpetnou vazbu - takze to vypada dobre, na desktopu jiz reklama nevyjizdi, zobrazuje se pouze ta "staticka".
Na mobilnich pristorjich / tabletech reklama stale vyjizdi, tam to vypnuto neni.
Pro vasi info - reklamu se chystam ve foru v blizke dobe zrevidovat a jiste prijdou nejake zmeny. Zejmena se zamyslim nad tim, jestli ma smysl ponechat vyjizdeci reklamu - chapu, ze je zrejme ta nejvice obtezujici.
Pro uzivatele co blokuji reklamu zde na foru: pokud jde o uzivatele / radce, kteri travi hodiny sveho casu ve foru, aby poradili druhym, prijde mi to ok a je to jen jejich rozhodnuti, jestli chteji zaroven podporit forum i tim, ze si nechaji zobrazovat reklamu ci nikoliv.
Jestlize ale blokuje reklamu nekdo, kdo chodi do fora pro radu, zkuste se nad tim jeste jednou zamyslet a idealne to nedelejte - nepouzivejte blokator reklamy v nasem foru. V kratkodobem horizontu se nic nestane, v dlouhodobem forum jednoho dne prestane existovat, protoze jeho provoz neco stoji a prijem z reklamy zasadnim zpusobem prispiva k pokryti techto nakladu...
Na mobilnich pristorjich / tabletech reklama stale vyjizdi, tam to vypnuto neni.
Pro vasi info - reklamu se chystam ve foru v blizke dobe zrevidovat a jiste prijdou nejake zmeny. Zejmena se zamyslim nad tim, jestli ma smysl ponechat vyjizdeci reklamu - chapu, ze je zrejme ta nejvice obtezujici.
Pro uzivatele co blokuji reklamu zde na foru: pokud jde o uzivatele / radce, kteri travi hodiny sveho casu ve foru, aby poradili druhym, prijde mi to ok a je to jen jejich rozhodnuti, jestli chteji zaroven podporit forum i tim, ze si nechaji zobrazovat reklamu ci nikoliv.
Jestlize ale blokuje reklamu nekdo, kdo chodi do fora pro radu, zkuste se nad tim jeste jednou zamyslet a idealne to nedelejte - nepouzivejte blokator reklamy v nasem foru. V kratkodobem horizontu se nic nestane, v dlouhodobem forum jednoho dne prestane existovat, protoze jeho provoz neco stoji a prijem z reklamy zasadnim zpusobem prispiva k pokryti techto nakladu...

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 1743
-
od Arnix
10 led 2023 21:48
-
- 0
- 1207
-
od showpayne
09 úno 2023 02:04
-
- 4
- 968
-
od Martin Baroch
04 pro 2022 22:50
-
-
Zčernání obrazovky na 1s při změně programu.
od domik887 » 03 led 2023 23:11 » v Problémy s hardwarem - 0
- 851
-
od domik887
03 led 2023 23:11
-
-
- 0
- 235
-
od Scofield_CZ
26 lis 2023 22:44