Dobrý den
V novém notebooku s windows8 se nám už podruhé stalo, že nejde psát do vyhledávacího řádku v prohlížeči. Nefunguje to ani v jednom - IE,FF,Chrome. Při začnutí psaní se přepne obrazovka a objeví se hláška "Z plochy nejde sdílet". Něco podobného jako na obrázku:
http://oidnes.cz/13/042/cl5/PKA4a8a95_S ... ky_31_.png
Kontrola na viry, malwere a podobný svinstva nic nenašla. Poprvé jsme to odstranili pomocí bodu obnovení. Vydrželo to asi 2 měsíce a objevilo se to znovu.
Nejde psát do vyhledávače
-
- Pohlaví:
Re: Nejde psát do vyhledávače
Obrázky se dávají sem, jako příloha! Krom toho na tom tvém není nic vidět!
Omlouvám se za chybně vložený obrázek - na každém fóru je to jinak.
Na obrázku je to co se objeví na obrazovce při pokusu něco napsat do řádku vyhledávače. V pravém horním rohu je hláška "Z plochy nejde nic sdílet"
My nechceme nic sdílet, ale napsat text do vyhledávače
Na obrázku je to co se objeví na obrazovce při pokusu něco napsat do řádku vyhledávače. V pravém horním rohu je hláška "Z plochy nejde nic sdílet"
My nechceme nic sdílet, ale napsat text do vyhledávače
-
- Pohlaví:
Na každém foru je to jinak a proto je třeba si vždy pročíst pravidla. Já z toho obrázku neobrázku nic nevyčtu, nevidím co je v adresním řádku ad.
Dej sem v lepším rozlišení a kvalitě.
Dej sem v lepším rozlišení a kvalitě.
- Tomasb98
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Ale ty musíš vyhledávat v vyhledávači a ne otevírat šém... Ten se otvírá tak že najedeš myší do jednoho z pravého rohu.
Já nic neotvírám. Zapnu prohlížeč, do vyhledávacího řádku (google) napíšu první písmeno a ono se to hned přepne na obrazovku z obrázku s tou hláškou.
-
- Pohlaví:
Pokud si tam něco nepodělal v nastavení a asi ne, pak tam máš vetřelce. Nech si v sekci HijackThis zkontrolovat log.
Protože nejsem počítačově tak zdatný abych si troufnul na větší čistky v notebooku, tak jsem všechny rady ze všech fór, kde jsem dotazoval předal zkušenějšímu kamarádovi a jako úspěšná se zjevila odpověď Win key + F9 od uživatele Weslo z pctforum.tyden.cz:
Už 2 dny to bez potíží funguje i bez čištění.
Díky všem za váš čas.
Weslo píše:Internet tvůj problém zná, nicméně o důvodu nic nepíše..
řešení prý je Fn+Windows Key/F9 + Windows Key
Už 2 dny to bez potíží funguje i bez čištění.
Díky všem za váš čas.
Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”