Nepřipojím se po aktualizaci sim karty
Nepřipojím se po aktualizaci sim karty
Ahoj,notebook hp probook 4540s , usb modem huawei e3131,internet od t-mobilu, zadal jsem si přes samoobsluhu aktualizaci sim karty pro sítě LTE , bylo to unáhlený,v podstatě jsem o tom nic nevěděl-např že tento modem to nepodporuje,no problém je že od té doby se sim karta v modemu nezaregistruje do sítě,v mobilu se přihlásí a internet funguje,taktéž jiná sim v modemu funkční, podle technické podpory operátora musí být problém v počítači, snad v nějakých registrech či kde, zkoušel jsem kde co,nějaké programy typu ccleaner,Opakované přeinstalování webnwalk manažeru,bez účinku, poraďte prosím co bych mohl zkusit sám, na servis teď nemám přebytečné peníze.. Děkuji Martin
-
- Pohlaví:
Re: Nepřipojím se po aktualizaci sim karty
Napadá mne jedině použít Bod obnovení k datu kdy to fungovalo.
- Køstlivec
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
Ahoj, asi před měsícem jsem mněl stejnej problém.. stačí zajít na pobočku Tmobilu a oni ti zadarmo vymnění simku. Potřebuješ k tomu jenom smlouvu a nejakej puk. Tomu než mi to operátor řekl předcházelo asi 7 bezvýznamných telefonátu kdy mi řekli že to je kompem, pak že špatnou instalací webnwalk a takové blbosti.. prostě bych řekl že tam tomu sami nerozumí... a vždycky jsem doufal že to už pojede :)
Díky za reakce,obnova k datu pár dnů z5 ani částečná nepomohla,úplnou ani zkoušet nebudu jak jsem už ze zoufalosti měl v plánu:-D zkusím to s tou výměnou, díky, a ještě se zeptám: po částečné obnově mi na disku vznikla složka windows old kde jsou starý odstraněny aplikace ,můžu ji bez obav smazat?
-
- Pohlaví:
Při použítí Bodu obnovení žádná složka nevzniká. Pokud aplikace nepoužíváš, můžeš je odstranit.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 405
-
od atari
Zobrazit poslední příspěvek
včera, 21:13