Instalací Google Chrome se mi asi smazal Internet Explorer
Instalací Google Chrome se mi asi smazal Internet Explorer
Mám problém s int. prohlížečem, byl nainstalovaný explorer, já stáhla chrom ale nějak špatně, původní explorer se mi neuchoval a já ho NUTNĚ potřebuji vrátit zpět, byly tam uložené různé věci, potřebujeme je do práce a pod.... PROSÍM DÁ SE TO NĚJAK UDĚLAT ABY SE TO PŘEDĚLALO ZPĚT??? Předem moc děkuji za rady!
Naposledy upravil(a) Žbeky dne 02 dub 2014 06:44, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Upraven nadpis
Důvod: Upraven nadpis
Re: PROSÍM JESTLI NĚKDO MŮŽETE TAK PORAĎTE!
Internet Explorer nelze odinstalovat, je to soucast Windows. Chrome je instalovan jako druhy prohlizec.
Mel by jit primo spustit z programove nabidky, nebo primo odinstalovat Chrome (takze pri kliknuti na odkaz se spusti zase Explorer, protoze tam uz Chrome nebude).
Vsechny odkazy na oblibene stranky jsou navic ulozeny v C:\Users\<jmeno uzivatele>\Favorities\
Mel by jit primo spustit z programove nabidky, nebo primo odinstalovat Chrome (takze pri kliknuti na odkaz se spusti zase Explorer, protoze tam uz Chrome nebude).
Vsechny odkazy na oblibene stranky jsou navic ulozeny v C:\Users\<jmeno uzivatele>\Favorities\
doufam ze to prezijes, jsem na tohle totalni blb... strasne moc te prosim muzes mi to podle toho taky tak vysvetlit..?
Gabriela píše: já ho NUTNĚ potřebuji vrátit zpět, byly tam uložené různé věci, potřebujeme je do práce a pod...!
Co jsou to za věci? Soubory? Neumím si to moc představit. Kde byly ulozeny? Jak jses k nim dostávala?
ani to tak neni pro me ale pro pritele od maminy a ten je na pc jeste vetsi drevo nez ja... mel uplne stary prohlizec a vedel presne co kde ma atd... mel tam milion zalozek a oblibenych a pod. ja stahla ten chrom nebo co a najelo to misto toho explorelu, jiny vzhled a vsechno kolem a on nevi co s tim a chce abych mu to dala vsechno zpet coz je u me problem...
--- Doplnění předchozího příspěvku (02 Dub 2014 00:53) ---
a hlavne tam ma veci do prace takze to je dulezite...
--- Doplnění předchozího příspěvku (02 Dub 2014 00:53) ---
a hlavne tam ma veci do prace takze to je dulezite...
Kdyz se nainstaluje Chrome, tak si na sebe asociuje vsechny odkazy na internetove stranky.
Reseni je odinstalovat Chrome. Internet Explorer tam porad je.
Reseni je odinstalovat Chrome. Internet Explorer tam porad je.
Peto ale jaaaak?
--- Doplnění předchozího příspěvku (02 Dub 2014 00:57) ---
ja to z te tve prvni zpravy pochopila.. ale nevim jak to dat pryc, nez jsem prisla na to jak tady napsat trvalo mi to asi 15 minut
takze tak.... :(
--- Doplnění předchozího příspěvku (02 Dub 2014 00:57) ---
ja to z te tve prvni zpravy pochopila.. ale nevim jak to dat pryc, nez jsem prisla na to jak tady napsat trvalo mi to asi 15 minut

Chápu. Klikni vlevo dole na start v nabídce vpravo najdeš ovládací panely, tam najdeš přidat a odebrat programy -> najdeš Google Chrome, poklepes, dáš odebrat a odinstalovat.
Oficialne takto
Windows 7:
Zavřete všechna okna a karty prohlížeče Chrome.
Přejděte na nabídku Start menu > Ovládací panely.
Klikněte na panel Programy a funkce.
Dvakrát klikněte na položku Google Chrome.
V potvrzovacím dialogovém okně klikněte na tlačítko Odinstalovat. Pokud chcete smazat údaje svého uživatelského profilu, jako jsou nastavení prohlížeče, záložky a historie, zaškrtněte políčko Vymazat také všechna data procházení.
XP:
Přejděte na nabídku Start > Ovládací panely.
Klikněte na možnost Přidat nebo odebrat programy.
Klikněte na tlačítko Odebrat.
V potvrzovacím dialogovém okně klikněte na tlačítko Odinstalovat. Pokud chcete smazat údaje svého uživatelského profilu, jako jsou nastavení prohlížeče, záložky a historie, zaškrtněte políčko Vymazat také všechna data procházení.
Windows 7:
Přejděte na nabídku Start menu > Ovládací panely.
Klikněte na panel Programy a funkce.
XP:
Přejděte na nabídku Start > Ovládací panely.
Klikněte na možnost Přidat nebo odebrat programy.
Klikněte na tlačítko Odebrat.
Gabriela píše:mel uplne stary prohlizec a vedel presne co kde ma atd...
Dedukce Petře! Myslím ze to bude XP.

Aspoň doufám.

//Edit: jej tys tam to XP doplnil... Já to překládal z anglického návodu

Decka to tam fakt neni, pak jsem jela i podle data delala jsem to 1.4. a to tam je jen firefox ten musim nechat na tom jsem ted a jinak nic...
Start -> Programy -> Internet Explorer nejde?? Jdu spát. Někdo si te tu snad vezme na starost.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 3518
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
02 říj 2024 07:15
-
- 2
- 5557
-
od HelFix
14 říj 2024 21:13
-
- 1
- 10743
-
od vica
01 říj 2024 20:44
-
-
Jak odstranit okna při spouštění - Chrome Příloha(y)
od NIESRA » 08 pro 2024 10:42 » v Internet a internetové prohlížeče - 2
- 4755
-
od NIESRA
08 pro 2024 11:29
-
-
-
Bezplatná Proton VPN je již dostupná i pro prohlížeče založené na Firefoxu a Chrome
od postcd » 15 srp 2024 14:39 » v Web-tipy a vaše weby - 0
- 3044
-
od postcd
15 srp 2024 14:39
-
Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”