Časté padání internetu.
Časté padání internetu.
Dobrý den, mám menší problém. Asi už to je týden co mi občas spadne internet. Tak cca 1 hodinu běží a pak najednou spadne tak na 5 minut. Mám svůj vlastní notebook a tady mi fůrt padá net, ale přitom na mobilu mi internet nepadá ani na stolním pc. Mám notebook Lenovo ideapad g505s.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Časté padání internetu.
Bohužel nic nepíšeš o připojení k síti, ani jak se připojuješ ntb, mobilem či PC.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
A co potřebuješ přesně vědět? Opravdu se v tomhle nevyznám.
Jsem připojenej přes wifi a rounter mám o patro níže a náš poskytovatel internetu je tlapnet myslím. OS mám w8
Jsem připojenej přes wifi a rounter mám o patro níže a náš poskytovatel internetu je tlapnet myslím. OS mám w8
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
PC máš pravděpodobně připojen na router kabelem a ntb a mobil přes WiFi. Píšeš router je o patro níže, ale kde máš ntb a mobil a PC neuvádíš. Jsou ve stejné místnosti jako router, nebo jinde. Toto má právě vliv na sílu WiFi signálu a tím na spolehlivosti připojení. Příčinou může být i rušení jiným signálem, ale i nasměrováním antém WiFi na routeru a p.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Mobil mám většinou ve svém pokoji takže v 2 patře a ntb mám taky v 2 patře. Na PC jsem připojen na Wifi. Ale tohle padání internetu mi to dříve nedělalo. Na wifi jsou připojeny 5 zařízení z toho ntb,pc,mobil,mobil,mobil.
Mám tenhle rounter http://access-pointy.heureka.cz/well-wrc7010n/galerie/ a ještě to je nějak připojený přes tohle http://www.med-technology.com/images/up ... arrier.jpg.
Sekají se mi teď úplně hry mám občas 3 čárky ale normálně jsem měl vždy 4. Měl jsem svůj stůl jinde a to myslím bylo blízko rounter a tam se mi to vůbec nestávalo teda občas to spadlo ale né tak hodně krát. Teď jsem si ten stůl přestěhoval od toho místa tak 4-5m a od té doby se to pořád stává.
Mám tenhle rounter http://access-pointy.heureka.cz/well-wrc7010n/galerie/ a ještě to je nějak připojený přes tohle http://www.med-technology.com/images/up ... arrier.jpg.
Sekají se mi teď úplně hry mám občas 3 čárky ale normálně jsem měl vždy 4. Měl jsem svůj stůl jinde a to myslím bylo blízko rounter a tam se mi to vůbec nestávalo teda občas to spadlo ale né tak hodně krát. Teď jsem si ten stůl přestěhoval od toho místa tak 4-5m a od té doby se to pořád stává.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Nejsem zrovna odborník na domácí sítě, tak si počkej na někoho znalejšího. Jestli to provozuješ vše najednou,tak se nedivím.
Prosím tak jsem pošli někoho zkušeného na ty domácí sítě. Ale jak jsem psal dřív to nedělalo a najednou se stává tohle.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Asi Ti ušlo, že toto je bezplatná a dobrovolná poradna ochotných lidí podělit se o své zkušenosti ve svém volném čase. Fórum není žádný servis, takže pokud chceš pomoci radou, musíš vyčkat, až se zde vyskytne někdo, kdo může odborně poradit.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 2452
-
od rohlicek1
Zobrazit poslední příspěvek
05 led 2025 09:56
-
-
Padání ovladačů od AMD a coil whine - recenze u alza
od walderan » 18 led 2025 12:07 » v Problémy s hardwarem - 2
- 2948
-
od petr22
18 led 2025 15:21
-
-
- 1
- 12810
-
od pikaso.andreas
23 led 2025 10:42
-
- 8
- 3282
-
od Bary-Jan
05 úno 2025 22:07
-
-
Nižší rychlost internetu po rekonstrukci Příloha(y)
od PlumJelinek » 25 lis 2024 19:54 » v Administrace sítě - 6
- 4748
-
od Riviera kid
26 lis 2024 12:48
-
Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”