YOU TUBE
Moderátor: Mods_senior
YOU TUBE
Dobrý večer, ahoj. Nevím čím to, ale před pár dny mi běžely videa z YOU TUBE všechny hladce bez problémů. Asi tak tři poslední dny se mi většina z nich seká, čeká až se dotáhnou data. Nic jsem neinstaloval, neodinstalovával, nepřestavoval. Tak nevím, proč mi to začalo takhle vyvádět. Mám ADSL 2Mb. Díky za vysvětlení!! Zdenek.
- foxy_whiteFox
- Level 3

Re: YOU TUBE
Mám taky ADSL připojení, ještě rychlejší než ty a zaregistroval jsem podobnou věc. Nejhorší to bylo včera večer, ale je zvláštní, že jen některý videa... Že by podle vytíženosti určitých videí?? Kdo ví.mlzd píše:Dobrý večer, ahoj. Nevím čím to, ale před pár dny mi běžely videa z YOU TUBE všechny hladce bez problémů. Asi tak tři poslední dny se mi většina z nich seká, čeká až se dotáhnou data. Nic jsem neinstaloval, neodinstalovával, nepřestavoval. Tak nevím, proč mi to začalo takhle vyvádět. Mám ADSL 2Mb. Díky za vysvětlení!! Zdenek.
- Rewqa
- Master Level 9

- Kontaktovat uživatele:
uz sem myslel ze je to mym kompem, taky mi to jelo hrozne pomalu a trhalo se to...sem rad, ze uz to jede 
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | Sapphire Pulse RX 6600XT | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help