Zdravim,
dneska jsem spustil chrome-vsechno bylo fajn.. vypnul jsem ho a pak znova otevrel a uz byl problem se zobrazenim. Konkretne jde o to, ze jakoby rozliseni obrazovky se zmenilo. Vsechno je mnohem vetsi nez by melo byt-obsah stranek, velikost karet, velikost zalozek na panelu...proste vsechno. Zkusil jsem reinstall, ale niy se nezmenilo a v nastavenich nemuzu nic najit. Prosim o nejakou radu. Predem mockrat dekuji..
google chrome - problem zobrazeni
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: google chrome - problem zobrazeni
Jaké máš nastavené rozlišení?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
rozliseni mam 1920x1080 akorat v chrome je vsechno nejake velke..a to same i firefox i kdyz na prvni pohled to vypada fajn, ale kdyz jdu na stranku tak vidim, ze je to taky zmenene.. i kdyz tam mam pocit, ze to zavisi od toho jaka to je stranka..
EDIT: a jeste jsem si vsiml, ze na nekterych strankach treba facebook nebo youtube je nektera cast obrazovky (nebo mozna jen textu) rozmazane trochu.. a mam win7
EDIT: a jeste jsem si vsiml, ze na nekterych strankach treba facebook nebo youtube je nektera cast obrazovky (nebo mozna jen textu) rozmazane trochu.. a mam win7
můžeš použít zkraty ctrl a +(přiblížení) nebo ctrl a -(oddálení)
popř. ctrl a kolečko myši
popř. ctrl a kolečko myši
„Zeptáš-li se, budeš 5 minut vypadat jako blbec. Nezeptáš-li se, budeš blbcem po celý život.“
„Mnozí z těch, co žijí, by zasluhovali smrt. A mnozí z těch, co zemřeli, by si zasloužili žít.“ - John Ronald Reuel Tolkien
„Je lepší být nenáviděn pro to, jaký jsi, než být milován pro to, co nejsi.“ - Kurt Cobain
https://rhscz.eu
https://github.com/rhsCZ
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Rozlišení se nastavuje v systému a prohlížeč jej nemění. V prohlížeči můžeš měnit velikost písma a další klávesovou kombinací - např. CTRL a kolečko myši.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
ne, ne..to neni v tomhle.. ja to mam normalne na 100% tu lupu tak jak ma byt a jak jsem to i mel.. a takhle mi to jen zmensi obsah stranky, ale o to mi nejde.. ja mam i cely horni panel uplne velky.. muzu udelat i screen jen nemam nic na srovnani jak by to melo byt..
EDIT: tak jsem nasel jeste nejaky screen..za chvili to sem hodim
EDIT: tak jsem nasel jeste nejaky screen..za chvili to sem hodim
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Možná máš je ten dojem. Data stránky si načte prohlížeč a nastaví je na PC, jak je načetl, tak je zobrazí, případně je upraví podle osobního nastavení.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Dobrý den :)
Včera se mi stalo též.. Obsah stránky je ok ale celý horní panel se zvětšil.. Motiv na "Nová karta" se zmenčil na střed, takže má černé okraje..
Neví někdo co s tím? Předem děkuji :)
Včera se mi stalo též.. Obsah stránky je ok ale celý horní panel se zvětšil.. Motiv na "Nová karta" se zmenčil na střed, takže má černé okraje..
Neví někdo co s tím? Předem děkuji :)
Mě pomohlo, že jsem do zástupce do kolonky CÍL napsal toto:
.../chrome.exe" /high-dpi-support=1 /force-device-scale-factor=1
vrátilo mi to zpět původní rozlišení....
.../chrome.exe" /high-dpi-support=1 /force-device-scale-factor=1
vrátilo mi to zpět původní rozlišení....
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Opravdu to pomohlo :) Mockrát vám děkuji :)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 3515
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
02 říj 2024 07:15
-
- 2
- 5553
-
od HelFix
14 říj 2024 21:13
-
- 1
- 10739
-
od vica
01 říj 2024 20:44
-
-
Jak odstranit okna při spouštění - Chrome Příloha(y)
od NIESRA » 08 pro 2024 10:42 » v Internet a internetové prohlížeče - 2
- 4754
-
od NIESRA
08 pro 2024 11:29
-
-
-
Bezplatná Proton VPN je již dostupná i pro prohlížeče založené na Firefoxu a Chrome
od postcd » 15 srp 2024 14:39 » v Web-tipy a vaše weby - 0
- 3041
-
od postcd
15 srp 2024 14:39
-
Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”