mam 2Mb/s ale stejne obcas mi to de strasne pomalu.nevim jaky mam limit linky ale myslim ze v Praze bude zminovanych 6.jeste jeden dotaz ubira o2TV z meho FUP?vim ze i kdyz mam internet pomaly(po stahnuti 10GB) tak o2tv jde normalne
jeste co se tyce jejich linky tak jsme nekolikrat volal,upozornovali me ze doba cekani na operatora je vic jak 5minut.Cekal jsem vic jak 2hodiny a poslouchal tu jejich otravnou znelku a pak mi rekli ze jejich linky jsou zatizene a ze mam zavolet znovu.
O2 TV
Nejlepši když jim zavoláš 800184084 počkáš asi tak hodinu Evil or Very Mad a pak sněkím ohledně toho pokecaš.Dozvíš se jak to není pravda a že unich je vše v pořádku Evil or Very Mad Tak se naštvi a řekni jim at si to odvezou že to najdou před domem a pak teprve se začne něco dít Evil or Very Mad
O2 neni v poradku nikdy, byt tvrdi opak... 1. prodavaj modemy nekompatibilni s Vistou a polovina lidi to zjisti az kdyz vola Microsoft, ze jim nejede internet a ze na O2 jim rekli ze vsecko u nich je v poradku. Skutecnost je takova ze velice casto pouze ocheckujou primo operatorky, ne technici, jestli Ti nebyly pozastaveny sluzby a kdyz ne tak je to OK

jinak na O2 je nejlepsi volat tak o pul desate vecer

to sem si tam rozbehl pozastaveny telefoni cislo za pet minut bez security kodu

Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”