O2 TV

Problémy s internetovými stránkami, internetovým prohlížečem atpod.

Moderátor: Mods_senior

nickster
Level 1.5
Level 1.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod nickster » 12 lis 2007 16:53

mam 2Mb/s ale stejne obcas mi to de strasne pomalu.nevim jaky mam limit linky ale myslim ze v Praze bude zminovanych 6.jeste jeden dotaz ubira o2TV z meho FUP?vim ze i kdyz mam internet pomaly(po stahnuti 10GB) tak o2tv jde normalne

jeste co se tyce jejich linky tak jsme nekolikrat volal,upozornovali me ze doba cekani na operatora je vic jak 5minut.Cekal jsem vic jak 2hodiny a poslouchal tu jejich otravnou znelku a pak mi rekli ze jejich linky jsou zatizene a ze mam zavolet znovu.

Reklama
yanek71
Level 1
Level 1
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod yanek71 » 12 lis 2007 22:10

Já mám O2 TV ASI 3 měsíce a sem spokojenej.Internet šlape stejně rychle jako předtím.FUP ti to neubírá.

melior
Level 3.5
Level 3.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod melior » 13 lis 2007 09:02

Nejlepši když jim zavoláš 800184084 počkáš asi tak hodinu Evil or Very Mad a pak sněkím ohledně toho pokecaš.Dozvíš se jak to není pravda a že unich je vše v pořádku Evil or Very Mad Tak se naštvi a řekni jim at si to odvezou že to najdou před domem a pak teprve se začne něco dít Evil or Very Mad

O2 neni v poradku nikdy, byt tvrdi opak... 1. prodavaj modemy nekompatibilni s Vistou a polovina lidi to zjisti az kdyz vola Microsoft, ze jim nejede internet a ze na O2 jim rekli ze vsecko u nich je v poradku. Skutecnost je takova ze velice casto pouze ocheckujou primo operatorky, ne technici, jestli Ti nebyly pozastaveny sluzby a kdyz ne tak je to OK :lol:

jinak na O2 je nejlepsi volat tak o pul desate vecer :-D

to sem si tam rozbehl pozastaveny telefoni cislo za pet minut bez security kodu ;) anebo sem mel stesti na slecnu 8)

Weslo
Level 6
Level 6
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Weslo » 13 lis 2007 19:52

melior píše:1. prodavaj modemy nekompatibilni s Vistou

a který?
E2180 | DFI LP UT ICFX 3200 TR2/G | 2x 1GB DDR2 800Mhz A-Data | ASUS HD 3650 512MB | WD 200GB | Corsair VX450 450W | Windows Vista Ultimate
Intel Little Falls 2 | 256MB DDR2 | 2x400GB | Fortron 250W | FreeNAS

nickster
Level 1.5
Level 1.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod nickster » 22 lis 2007 17:37

ja uz fakt nevim.Fakt je to casto pomaly ze se na to skoro neda koukat.

Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”