Zdravím, mám takový problém u své wifiny na NTB (win7). Při hraní online her mám takové malinké záseky (mini-lagy) a nemůžu se jich zbavit. Všechno začalo asi před 4 dny, předtím vše jelo bez problému. Když jenom něco hledám na internetu, tak všechno vypadá fajn. Přikládám screen tracent a ping ze sezmanu.cz. Nějaké nápady. Stolní počítač, který mám kousek vedle a je připojený přes síťák jede všechno v pohodě.
Nějaké nápady, rady?
Wi-Fi: notebook při online hraní notebook mírně laguje *
Wi-Fi: notebook při online hraní notebook mírně laguje *
Naposledy upravil(a) Myloš dne 07 bře 2015 11:52, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Oprava nadpisu „Problém s wifi“. Co je to za zlozvyk nadepisovat vlákna „problém s…“? Je tak těžké namísto pitomého slova „problém“ ten problém nějak popsat?
Důvod: Oprava nadpisu „Problém s wifi“. Co je to za zlozvyk nadepisovat vlákna „problém s…“? Je tak těžké namísto pitomého slova „problém“ ten problém nějak popsat?
- x-rated
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Problém s wifi
jak vidíš na screenu, máš extrémní odezvu už u sebe doma
na svym routeru nemůžeš mít víc jak pár jednotek ms, pokud seš připojenej přes wifi
co je to za router a máš aktuální fw?
teoreticky bys moh mít ten komp taky zavirovanej, páč tohle je dost divný

co je to za router a máš aktuální fw?

9900K / G.Skill 32GB@4 GHz / MXI Formula / RTX 2080 Ti / Sabrent 4 TB NVMe / X-Fi THD / HD660S / G403 / G815 / UP2715K 5K IPS / HX1000i / Define R6 / EKWB full
Re: Problém s wifi
router mám tento: https://www.alza.cz/d-link-dir-600-d147421.htm, firmware by měl být aktuální, NTB jsem projel antivirem a nic nenašel, tak nevím
- x-rated
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Wi-Fi: notebook při online hraní notebook mírně laguje *
a s jinym notebookem přes wifi to vypadá stejně?
když tak zkus http://access-pointy.heureka.cz/tp-link-tl-wr1043nd/, máš na to dva tejdny
když tak zkus http://access-pointy.heureka.cz/tp-link-tl-wr1043nd/, máš na to dva tejdny

9900K / G.Skill 32GB@4 GHz / MXI Formula / RTX 2080 Ti / Sabrent 4 TB NVMe / X-Fi THD / HD660S / G403 / G815 / UP2715K 5K IPS / HX1000i / Define R6 / EKWB full
K hraní on-line obecně nedoporučuji Wi-Fi, proč se nepřipojíš přes kabel, když máš PC s kabelem od sebe jen kousek? Kdgyž ten problém před pár dny nebyl, neviděl bych v tom závadu AP.
Děkuju za vaše názory a rady. 

Jo s jiným noťasen to bylo to samé. S hraním přes Wi-Fi jsem nikdy neměl žádný problémy.
Ale už je všechno v pořádku a jede to zase, jako dřív. Nic jsem s tím nedělal, tak nevím co s tím bylo. Asi nebyla chyba na mojí straně. Každopádně díky za reakce.
--- Doplnění předchozího příspěvku (08 Bře 2015 23:40) ---
tak jsem se asi unáhlil (chvilku mi to včera večer a dnes dopoledne jelo fajn), problém stále přetrvává zkoušel jsem minutu "pingovat" seznam.cz a vždycky to po chvilce vyletí strašně nahoru, nechápu to + jsem znovu zkusil tracert. Vůbec mě nenapadá čím to může být, když před pár dny mi to jelo stabilně rok bez problému
Ale už je všechno v pořádku a jede to zase, jako dřív. Nic jsem s tím nedělal, tak nevím co s tím bylo. Asi nebyla chyba na mojí straně. Každopádně díky za reakce.
--- Doplnění předchozího příspěvku (08 Bře 2015 23:40) ---
tak jsem se asi unáhlil (chvilku mi to včera večer a dnes dopoledne jelo fajn), problém stále přetrvává zkoušel jsem minutu "pingovat" seznam.cz a vždycky to po chvilce vyletí strašně nahoru, nechápu to + jsem znovu zkusil tracert. Vůbec mě nenapadá čím to může být, když před pár dny mi to jelo stabilně rok bez problému
žádné další nápady?
Pripoj si to kabelem, nebude problem.
Wifi ti muze rusit naprosto cokoliv - treba i cizi routery nebo detske chuvicky. Staci aby si soused poridil podobne zarizeni a mas zarusene stovky metru okolo. Jsou i mista, kdy je zkratka wifi nepouzitelna a nic s tim delat nejde.
Jestli chces zkoumat wifinu, tak na routeru zacni menit kanaly, muze to byt lepsi, ale take jeste horsi.
Wifi ti muze rusit naprosto cokoliv - treba i cizi routery nebo detske chuvicky. Staci aby si soused poridil podobne zarizeni a mas zarusene stovky metru okolo. Jsou i mista, kdy je zkratka wifi nepouzitelna a nic s tim delat nejde.
Jestli chces zkoumat wifinu, tak na routeru zacni menit kanaly, muze to byt lepsi, ale take jeste horsi.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 12
- 2931
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
11 dub 2025 00:09