Zdravím!
Mám problém s připojením a už začínám být zoufalý, tak to zkouším tady. :)
Vypadávalo to už od začátku mého pobytu v tomhle domě(stěhování), takže asi rok a půl. Ze začátku jsem to neřešil, protože jsem to považoval za chybu mého počítače, který byl starý a nespolehlivý v mnoha ohledech. Teď však mám počítač nový, a potíže přetrvávají.
Ze začátku to byly výpadky takové, že to vypadlo na cca 15 vteřin(ani se na liště neukázalo, že je s připojením problém) a zase to samo naskočilo. Bylo to nepravidelné, někdy 1x za dvě hodiny, někdy 3x za hodinu. Zavolal jsem tedy providerovi a přijel sem technik, který vyměnil to jejich zařízení(modem??), což nepomohlo. Přijel tedy znova, a opět to vyměnil, ale opět to nepomohlo. Přijel potřetí,vyměnil router a dal mi sem tester s tím, že to bude nějakou dobu monitorovat. Asi za týden si pro něj přijel a řekl, že z jejich strany je všechno v pořádku. Asi dva týdny to v pořádku opravdu bylo, avšak teď to začalo znovu a je to ještě horší. Například zapnu multiplayerovou hru, hraji asi 30 minut bez problému, ale pak to začne neustále vypadávat stylem výpadek na 1 minutu(v liště se u připojení střídá červený křížek a identifikace),minuta klid, pak znova výpadek, atd. dokud hru nevypnu - pak se to uklidní. Vypadává to i když nic nehraji, ale výhradně jen jednou za čas. Zkusil jsem vyměnit i kabel, kterým jsem připojený na router - nepomohlo. Nejspíš budu znova volat poskytovateli, ale už tak nějak nevěřím, že na něco přijdou, tak se zkouším ptát zde.
Jestli má někdo nějaké nápady - budu vděčný za cokoliv.
Jestli máte nějaké otázky, rád vše zodpovím.
Předem děkuji.
Nepravidelné výpadky internetu
-
- Pohlaví:
Re: Nepravidelné výpadky internetu
Zkus přeinstalovat ovladač síťovky, ale já bych to viděl že chyba bude u nich.
- jerabina
- člen Security týmu
-
Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
Ahoj, měl bych takový nápad. Co když to není v kabelu ale v ethernetovým konektoru v počítači? Může tam být špatný spoj a problém je na světě.
//edit: omlouvám se, tuto větu jsem přehlídl.
//edit: omlouvám se, tuto větu jsem přehlídl.
Naposledy upravil(a) jerabina dne 28 bře 2015 16:06, celkem upraveno 1 x.
Když nevíš jak dál, přichází na řadu prostudovat manuál!
HJT návod
Pokud neodpovídám do vašich témat v sekci HJT když jsem online, tak je to jen proto, že jsem na mobilu kde je studování logů a psaní skriptů nemožné. Neberte to tedy prosím jako ignoraci.
HJT návod
Pokud neodpovídám do vašich témat v sekci HJT když jsem online, tak je to jen proto, že jsem na mobilu kde je studování logů a psaní skriptů nemožné. Neberte to tedy prosím jako ignoraci.
-
- Pohlaví:
Teď však mám počítač nový, a potíže přetrvávají.
Ovladač síťové karty je podle všeho aktuální.
-
- Pohlaví:
To jistě, ale i aktuální může být poškozený, proto jsem psal co jsem psal.
- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Já se jen zeptám na drobnost. Zkoušel jsi třeba wifi? Že by byl vadný kabel, taky jsem to před rokem řešil, vyměnil jsem všechno a nakonec to byl kabel.
EDIT: Tak se taky omlouvám, v tom textu se dá blbě vyznat, taky jsem to přehlédl.
EDIT: Tak se taky omlouvám, v tom textu se dá blbě vyznat, taky jsem to přehlédl.
Naposledy upravil(a) Karrex dne 28 bře 2015 20:49, celkem upraveno 1 x.
Sestava v profilu.
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Na to bych musel mít nějaký přijímač, ne? To nemám :-/ Každopádně jsem psal: "Zkusil jsem vyměnit i kabel, kterým jsem připojený na router - nepomohlo."
Podle mě jasná chyba v jejich zařízení (modemu/routeru) popř. ve tvé síťovce (méně pravděpodobné).
i7-2700K, GB Z77M-D3H, MSI R9 380 Gaming 4G, 1x4GB 1x8GB 1600 Kingstone, 256GB SSD (Intel), 1TB 2,5" WD Black, NZXT S340 + Be Quiet! Pure Power L8-530W + 6xF12 LS
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 1898
-
od Petr pc help
Zobrazit poslední příspěvek
09 led 2025 23:06