ahoj všem,
mam problém. Stahovala jsem si antivir - Kaspersky 2015, ale porad mi to neslo nainstalovat. Smazala jsem všechny antiviry, co jsem v kompu mela, ale porad mi to nejde a navíc mi ted nefunguje ani net. Pise mi to: Neni k dispozici žádné připojení a mam tam takový červený křížek.
Mohla by mi nějaká dobra duše poradit, co s tim mam delat? Jsem uplne zoufalá, žádná on-line podpora dneska nefunguje, jak jsou ty Velikonoce, a ja musim dodělat spoustu prace..
Diky!
Nejede mi net - zablokováno během instalace antiviru
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Nejede mi net - zablokováno během instalace antiviru
Ahoj, připojení nejde přes kabel, nebo wi-fi?
Zkusila jsi návrat přes bod obnovení? (ovlivní instalovaný software a změny v nastavení, tvoje soubory by neměly být ovlivněny, ale pro jistotu bych důležité dokumenty zálohoval)
Ovládací panely - správce zařízení: je u nějakého zařízení vykřičník? Pokud ano, chybí ovladač, ten bude na webu výrobce, doinstalovat.
Zkusila jsi návrat přes bod obnovení? (ovlivní instalovaný software a změny v nastavení, tvoje soubory by neměly být ovlivněny, ale pro jistotu bych důležité dokumenty zálohoval)
Ovládací panely - správce zařízení: je u nějakého zařízení vykřičník? Pokud ano, chybí ovladač, ten bude na webu výrobce, doinstalovat.
Děkuju za vaše názory a rady. 

-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Ja nevim, jak se vrací pres bod obnovení..
A vykřičník mam u Bluetooth Audio Device, Atheros AR8161 a Dell Wireless.. Jak to mam doinstalovat z webu výrobce, kdyz mi nejde net?
A vykřičník mam u Bluetooth Audio Device, Atheros AR8161 a Dell Wireless.. Jak to mam doinstalovat z webu výrobce, kdyz mi nejde net?
To připojení nejde přes Wi-fi? nebo přes kabel?
Ten Dell Wireless je Wi-fi ovladač.
Stáhnout to můžeš z jiného PC na USB a nainstalovat z toho.
Ten Dell Wireless je Wi-fi ovladač.
Stáhnout to můžeš z jiného PC na USB a nainstalovat z toho.

-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Připojeni mam pres wifi. A Kde přesně to stahnu, co konkrétně mam stáhnout?
Obnovení se provádí přes ovládací panely - obnovení - spustit nástroj obnovení, pak vybereš bod (datum) kdy víš, že to ještě fungovalo a "vrátíš se v čase do doby, kdy byl PC OK" po restartu PC by to mělo být v pohodě
Stáhneš to na webu výrobce, tzn. dell, pak najdeš část webu, která se jmenuje podpora, po zadání tvého modelu by tě to mělo hodit na stránku, na které budou všechny ovladače pro tvůj PC
Ale zkusil bych nejprve obnovení
Stáhneš to na webu výrobce, tzn. dell, pak najdeš část webu, která se jmenuje podpora, po zadání tvého modelu by tě to mělo hodit na stránku, na které budou všechny ovladače pro tvůj PC
Ale zkusil bych nejprve obnovení

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 3652
-
od Laniga