Pozastavení YouTube videa po načtení stránky
Pozastavení YouTube videa po načtení stránky
Zdravím, potřeboval bych jestli nějak jde nastavit nebo jestli existuje nějaký plugin (Google Chrome), který by zapříčinil to že se po načtení stránky s videem na YT video ihned pozastavilo a mohlo se načíst - důvod: pomalý internet. Děkuji
Re: Pozastavení YouTube videa po načtení stránky
Já používám ve firefoxu greasemonkey a v něm plugin Youtube auto buffer & auto HD né kvůli pomalé rychlosti, ale že mě štve jak se video samo spouští a taky, aby se automaticky dávalo do Full HD kvality, když je dostupná a vypnutí poznámek, protože v některýhc videích mě opravdu vytáčí
myslím, že greasemonkey je i na google chrome a ten plugin lze nastavit jakou kvalitu to má nastavit, vypnutí poznámek ve videu apod.
P.S. já vidím, když klikneš na to ozubené kolečko u videa, že tam je nastavení autoplay, ale nevím, zda je to globální nastavení
myslím, že greasemonkey je i na google chrome a ten plugin lze nastavit jakou kvalitu to má nastavit, vypnutí poznámek ve videu apod.
P.S. já vidím, když klikneš na to ozubené kolečko u videa, že tam je nastavení autoplay, ale nevím, zda je to globální nastavení
„Zeptáš-li se, budeš 5 minut vypadat jako blbec. Nezeptáš-li se, budeš blbcem po celý život.“
„Mnozí z těch, co žijí, by zasluhovali smrt. A mnozí z těch, co zemřeli, by si zasloužili žít.“ - John Ronald Reuel Tolkien
„Je lepší být nenáviděn pro to, jaký jsi, než být milován pro to, co nejsi.“ - Kurt Cobain
https://rhscz.eu
https://github.com/rhsCZ
Re: Pozastavení YouTube videa po načtení stránky
Vyzkouším, něco jsem našel... A ano je tam možnost vypnout automatické přehrávání, ale bohužel to tak nefunguje
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 5
- 1970
-
od jurasek9
Zobrazit poslední příspěvek
05 pro 2024 07:50
-
-
Facebook - stránky se nezobrazí Příloha(y)
od Hoff » 18 říj 2024 10:17 » v Internet a internetové prohlížeče - 9
- 4610
-
od Hoff
19 říj 2024 09:25
-
-
- 4
- 2683
-
od Arnold91
02 čer 2025 15:26
-
-
Chyba načítání stránky v prohlížeči, kde to fungovalo! Příloha(y)
od Minapark » 23 srp 2024 11:53 » v Internet a internetové prohlížeče - 5
- 4952
-
od Minapark
30 srp 2024 09:29
-
-
-
Mobilní aplikace ve stylu webové stránky
od bradto » 07 úno 2025 22:52 » v Programování a tvorba webu - 3
- 4281