problémy s internetem na notebooku
problémy s internetem na notebooku
Zdravím, mám notebook HP Pavilion g6-1270ec a několik posledních dní mám problém s internetem. Když zapnu počítač tak všechno funguje ale po nějaké době přestane fungovat internet i když je wifi pořád připojená a v Centru síťových připojení a sdílení to stále ukazuje že to je připojeno k internetu tak se mi nenačte žádná stránka ani v jednom prohlížeči a vypadne i skype. Potom pomůže jen restart. Když se na tu wifi připojím přes mobil tak internet pořád funguje. I když počítačům rozumím a chvíli jsem dělal servisního technika tak si teď nevím rady prosím pomoc děkuji.
Re: problémy s internetem na notebooku
Řeším podobný problém, zkus nainstalovat nový ovladač wifi modulu, případně firmware od wifiny.
Re: problémy s internetem na notebooku
Podobný problém jsem měl s ntb HP Compaq nc6320, jenže mě to dělalo připojení přes kabel. Po zapnutí PC internet fungoval, a po nějaké době přestal fungovat. Bylo to nepravidelné. Nejdřív jsem si myslel, že mám vadný kabel nebo hardware. Přeinstalace ovladačů nepomohly. Nakonec jsem přeinstaloval WIN, a od té doby to funguje bezbroblémů. A to jejich slavné Recovery jsem na disku odstranil.Babel1 píše:.... Když zapnu počítač tak všechno funguje ale po nějaké době přestane fungovat internet....
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 11
- 4780
-
od RIKI22
Zobrazit poslední příspěvek
06 dub 2025 20:42