Mám takový problém...
Už mám asi rok či dva novou wifinu (router).
(Ne)jednou se mi ale stalo, že nešel spustit facebook, google a ještě několik stránek. Prohlédaval jsem internet, hledal viry, zkoušel registry, obnovování... Nic nepomohlo. Nešlo to opravit ani na notebooku, ani na mobilu. Pak to ale jednou přestalo, už ani nevím jak jsem to udělal.
Potom se to opakovalo ještě jednou, ten samý problém, ty samé pokusy o opravu... A pak jsem zase NĚCO udělal a šlo to.
No a teď už asi měsíc mám tenhle problém taky.... Jenže tentokrát je to podivné v tom, že facebook a google fungují jen občas. Konkrétně fungují od rána do večera až asi do 19:00.... Vůbec nevím čím to je, nastavoval jsem router, dokonce jsem ho i resetoval... Problém trvá pořád.
Pokud by tu měl někdo nějaké rozumné vysvětlení, popř. i řešení, byl bych mu vděčný.
____
Marek Singer
Náladový internet - občas nefunkční
-
- Pohlaví:
Příspěvek není k dispozici
[smazáno uživatelem]
Naposledy upravil(a) IDVert3X dne 20 srp 2019 13:48, celkem upraveno 3 x.
Re: Náladový internet - občas nefunkční
aky mas router? ako mas privedeny internet domov? kolko ludi je pripojenych na router/siet? skus sa pripojit kablom, ak sa da
inak mne nesli nacitavat stranky ked som mal ja alebo niekto v sieti zapnuty utorrent
inak mne nesli nacitavat stranky ked som mal ja alebo niekto v sieti zapnuty utorrent
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Také to může být rušení od jiné sítě u souseda, nebo problémy u poskytovatele připojení. Zkus jej kontaktovat.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Když jsem měl kdysi WiFi připojení k providerovi (do Netu), tak stačilo aby foukal vítr (asi se stromy pletly do cesty signálu) nebo pršelo a Net nejel vůbec nebo jako šnek ...
lubo007 píše:aky mas router? ako mas privedeny internet domov? kolko ludi je pripojenych na router/siet? skus sa pripojit kablom, ak sa da
Router mám Tp-link (300Mbps), internet nevím jak je sem přivedený... ale vím že je to přes vysílač, jestli to pomůže

Zkoušel jsem se připojit přes kabel, ale problémy přetrvávají.
K síti není momentálně připojený nikdo kromě mého mobilu.. Jinak tu ale máme asi 4 zařízení s možným připojením k internetu (+televize). Všechny jedou na wifinu.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 11
- 2444
-
od iDkcz
Zobrazit poslední příspěvek
07 črc 2024 18:59