Ping 40 , ale odpojuje mě to ze hry.
-
- Pohlaví:
Re: Ping 40 , ale odpojuje mě to ze hry.
zkus příkaz "tracert www.google.com" popřípadě tracert na ten herní server. Dále mě zajímá jaké máš připojení a jaký router používáš.
Tracert na google posílám v příloze . Internet máme od unetu , tehdy to byla ještě COMA s.r.o , větší specifikace si bouhžell nepamatuji. Router mám Asus RT-N12.
PS : Teď jsem zkoušel hru přes kabel a dělalo to uplně stejné věci , výpadky..
PS : Teď jsem zkoušel hru přes kabel a dělalo to uplně stejné věci , výpadky..
Ryzen 5 5600, RX 6600XT. 16GB 3200 Mhz
Pří spectování jiného hráče mi to nedělá , ještě vyzkouším jinou online hru , protože aji videa na YT mi jedou v pohodě.
Spect hráče je podobné jako youtube .. vše se ti načítá dopředu a potom si to přehráváš .. Když ale hru hraješ mění se obsah ze sekundy na sekundu .)
Někdo nějakou radu ? Včera mi to třeba nedělalo ..
- fatalfanatic
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Podle mě špatný signál mám něco podobného a celkově stejná situace. Posunu stůl o 2cm a konec smrtka s nabroušenou kosou
Ještě možná zjistit stabilitu a intenzitu signálu od poskytovatele, jestli nejsou někde u nich chyby, ale to už jen když nikdo nic nevymyslí. Ještě teoreticky servis nebo případně výměnu routeru pokud je poškozený.

[spoiler=Files]Moje tvorba
>> Here <<
Soubory, jsou bezpečné bez virů a ostatní havěti. Pamětní místo se nachazí na DropBox. Otázky,info případně SZ.[/spoiler]
>> Here <<
Soubory, jsou bezpečné bez virů a ostatní havěti. Pamětní místo se nachazí na DropBox. Otázky,info případně SZ.[/spoiler]
Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”