Konflikt IP adres

Problémy s internetovými stránkami, internetovým prohlížečem atpod.

Moderátor: Mods_senior

Luc1el
Level 2
Level 2
Pohlaví: Muž
Stav:

Konflikt IP adres

Příspěvekod Luc1el » 22 čer 2015 16:02

Dobrý den. Dnes celý den blbne internet (chvíli jde a chvíli ne). Možná nějaké technické potíže u providera. Ale když to jde, něco dělám tak po chvíli to zase nejde a ukáže se mi tahle tabulka. Nikdy dřív to nic podobného nepsalo a hlavně jsem neměnil nic v pc, nic s modemem apod. Může to být dočasné, jen že u providera je něco špatně, nebo je to v háji u mě? Děkuji předem za rady
Přílohy
ip.jpg
Naposledy upravil(a) Luc1el dne 22 čer 2015 16:37, celkem upraveno 1 x.
AMD Ryzen 5 3600, PALiT GeForce RTX 3060Ti Dual, Kingston Fury Beast Black 32GB, MSI MAG B550 TOMAHAWK - AMD B550, Kingston A1000, M.2 - 480GB, Be quiet! Pure Base 500DX

Reklama
Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Re: Konflikt IP adres

Příspěvekod Pic » 22 čer 2015 16:35

Obr. se vkládají sem do přílohy. Nikdo si je nebude stahovat.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

Luc1el
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod Luc1el » 22 čer 2015 16:36

Dám to tedy do přílohy. A myslel jsem, že když je to odkaz na náhled tak je to v pořádku, napravim ;-)
AMD Ryzen 5 3600, PALiT GeForce RTX 3060Ti Dual, Kingston Fury Beast Black 32GB, MSI MAG B550 TOMAHAWK - AMD B550, Kingston A1000, M.2 - 480GB, Be quiet! Pure Base 500DX

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Pic » 22 čer 2015 18:28

Jde o to, že obr vložený sem zde zůstane pro případné zájemce o shlédnutí, kdežto odkaz později již nemusí být dostupný.
Nyní k dotazu - t.zn., že další připojený PC k tvoji síti má stejnou IP adresu. Co je na tom nejasného? Zkontroluj co máš ještě připojeno k síti.
Pokud máš připojen jen jeden PC, kontaktuj poskytovatele připojení.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”