Prosím poraďte..
mám premium účet na rapidu, dva měsíce jsem stahovala naprosto v pořádku, jen kolísala doba stažení souboru, kvůli wifi připojení, ale poslední týden mi nejde nic stáhnout. Začnu stahovat a když se stahování dostane asi na 30%, vyjede mi hláška, program IE neodpovídá....ukončit blabla. Přitom běžné prohlížení na netu je bez problémů. Nevím jestli je problém v připojení k síti, nebo v compu. Když dám ctrl+alt+delete, tak mi výkon vyběhne na 100% a to třeba jen stahuju jeden 100MB soubor, nic víc zapnutýho nemám. Ani skype, nic. Nevíte, čím by to mohlo být?
Díky moc předem
"zamrzá" mi stahování z rapidshare
- cybernovi
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
zmena
To 100% vytížení je jen u procesu iexplore.exe ? zkoušel si to v nějakém jiném prohlížeči? Třeba Firefox,Opera ? Nebo když máš premium tak přes program Rapget, kde v nastavení zadáš svuj login,heslo, narveš linky a jedeš
- cybernovi
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
sosani
třeba tady: http://www.stahuj.centrum.cz/internet_a_site/download_manazery/rapget/ . a zkoušel si stahovat nějaký jiný velký soubor odjinut než z rapidu. (např. nejaký 150Mb video) jestli to dělá jen u něj
- Merlin66
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
Duckie12:
třeba tady:
V sekci Ke stažení je RapGet
V sekci Rady, tipy & návody je návod na nastavení RapGet
třeba tady:
Kód: Vybrat vše
http://shareshop.cz/
V sekci Ke stažení je RapGet
V sekci Rady, tipy & návody je návod na nastavení RapGet
Můj první stroj: Atari 800XL
- Merlin66
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
Můj laický názor na Tvůj problém je patně v připojení na wéwéwé. Jedeš přes WiFi - jak je to s tvým IP ? na toto si stěžovala již spousta potencionálních sosáků RS.
Pokud máš do budoucna výhled pravidelného stahování fotek svých kamarádů z RS.com, tak bych si (maje WiFi) zaplatil u providera pevnou IP.
Pokud bys ty fotky stahovala jen občas, tak bych jel přes free.
S PC by nemělo mít vliv připojení (stahování) na RS . Ale pokud máš TUŠENÍ, tak pošli log z HJT lidičkám, co se v tom vyznají .
Pokud máš do budoucna výhled pravidelného stahování fotek svých kamarádů z RS.com, tak bych si (maje WiFi) zaplatil u providera pevnou IP.
Pokud bys ty fotky stahovala jen občas, tak bych jel přes free.
S PC by nemělo mít vliv připojení (stahování) na RS . Ale pokud máš TUŠENÍ, tak pošli log z HJT lidičkám, co se v tom vyznají .
Můj první stroj: Atari 800XL
Tak takovou příponu taky neznám, ale tady máš její popis. RAR to není. V podstatě to může být bitmapový obrázek, nebo Rosegarden Music File, anebo Nero Image. To poslední vypadá nejpravděpodobnější, když to stahuješ z Rapidu. Tak můžeš bádat Zlatíčko12. 

duckie12 píše:Ještě jednu otázku ( pak se přejmenuju na lama-alpaka)
rapget fachá, ale já neumím ty stažený soubory spojit... stáhne se to s příponou .rg, zkoušela jsem to rarovat, ale komprimuje se to každý zvlášť a ne dohromady. Poradíte?
rg je koncovka, kterou si vytvoří Rapget pro stahovaný (a ne tedy plně stažený) soubor. Pakliže ti tam koncovka RG zůstala, pravděpodobně to znamená, že stahovaný soubor není ještě 100% stažen!

Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”