Potřebovala bych pomoct s odhalením příčiny proč můj pc nevidí domácí wifi, kterou jsem normálně využívala. Ostatní wifi v okolí vidí normálně jen tu nasi ne. Ostatní zařízení doma na wifi normálně jedou.
Zkusila jsem wifi vymazat z historie a nainstalovat znovu ručně, ale bohužel wifi stále není v nabídce dostupných sítí.
Nemůžete někdo poradit co s tím? Prosím nějak polopaticky, v předchozích Windowsech jsem se trochu vyznala, ale ve Windows 10 nevím co kde najit.
Diky moc!
Můj pc Windows 10 náhle nevidí wifi
- Microsheep
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Můj pc Windows 10 náhle nevidí wifi
Aktualizuj ovladače na wifi, popř. odinstaluj a zase nainstaluj. Ovladače najdeš na stránkách výrobce.
A já dodám. Pokud nepomůže aktualizace ovladače z webu výrobce, tak prosím dodej konkrétní info o tom WiFi adaptéru či kartě.
Nejlepší bude dodat screenshot ze Správce zařízení s rozkliknutými síťovými adaptéry.
Pravděpodobná příčina problému: WiFi adaptér má ve svém ovladači nastaven špatný region (např. některý z regionů v Americe) a nevidí proto WiFi sítě na kanálech 12 a 13 v pásmu 2,4 GHz.
Nejlepší bude dodat screenshot ze Správce zařízení s rozkliknutými síťovými adaptéry.
Pravděpodobná příčina problému: WiFi adaptér má ve svém ovladači nastaven špatný region (např. některý z regionů v Americe) a nevidí proto WiFi sítě na kanálech 12 a 13 v pásmu 2,4 GHz.
PC: AMD Vishera FX-6300|GA-970A-DS3|8 GB RAM|ASUS STRIX GTX 950 2G|Transcend SSD370S 256 GB & ST Bar. 7200.14 1TB|Seasonic SS-500ET-T3|W10 Pro 64b÷
Diky za odpovědi. Snažil jsem se to mezitím nějak rozchodit, a moji wifi už chytnu. Ale fungují jen některé stránky. Třeba na Googlu najdu odkazy TV program, ale když chci jednu ze stránek rozkliknout tak už se zobrazí že stránka nejde zobrazit... To jsem nikdy neviděla.
Jediný co mi přijde podezřelý je ze když dole na liste najedu myší na znak wifi zobrazí se název wifi a za ním číslo 2, ale když na ni kliknu jako bych ji chtěla odstranit tak je název wifi bez čísla.
Dodatečně přidáno po 49 minutách 8 vteřinách:
Ted porovnavam připojení manželova notebooku a přišla jsem na to ze má za názvem wifi číslo 3 a že ve stavu bezdrátové sítě má u Připojení pomocí protokolu IPv4 napsáno Internet a já v té samé kolonce mám napsáno Připojení k síti není k dispozici. A to je asi ta chyba ne? Nebo je to nutné mít pripojeno IPv4? A jak to udělat????
Jediný co mi přijde podezřelý je ze když dole na liste najedu myší na znak wifi zobrazí se název wifi a za ním číslo 2, ale když na ni kliknu jako bych ji chtěla odstranit tak je název wifi bez čísla.
Dodatečně přidáno po 49 minutách 8 vteřinách:
Ted porovnavam připojení manželova notebooku a přišla jsem na to ze má za názvem wifi číslo 3 a že ve stavu bezdrátové sítě má u Připojení pomocí protokolu IPv4 napsáno Internet a já v té samé kolonce mám napsáno Připojení k síti není k dispozici. A to je asi ta chyba ne? Nebo je to nutné mít pripojeno IPv4? A jak to udělat????
Vlož sem ten screenshot ze Správce zařízení, jak jsem psal.
PC: AMD Vishera FX-6300|GA-970A-DS3|8 GB RAM|ASUS STRIX GTX 950 2G|Transcend SSD370S 256 GB & ST Bar. 7200.14 1TB|Seasonic SS-500ET-T3|W10 Pro 64b÷
Tak se stáhla nějaká aktualizace a jede to :) Juchů :) Diky moc za rady :)))))
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 9
- 2450
-
od lucaso84
Zobrazit poslední příspěvek
22 dub 2025 06:27