Ahoj.
Rád bych se zeptal, jestli se musí platit daně z příjmů ze služby AdMob. Koukal jsem všude možně a nějak jsem nenašel, zda-li se má podávat na úřad daňové přiznání.
AdMob a daně
Re: AdMob a daně
Pokud jde jen o tohle, tak jde o příležitostný příjem, pokud to tedy je do 30k ročně. Pak nic nevykazuje a nedanis, je to osvobozeno. Případně zajdi za daňovým poradcem a dej mu kilo, na tohle ti možná odpoví i zadarmo.
Klidně se bez zeptat na FÚ, jsou tam kolikrát celkem normální lidi.
Jen bych si raději schoval výpisy, finanční úřad to může chtít doložit. V reálu to řešit nebudou, by nedělali nic jiného.
Klidně se bez zeptat na FÚ, jsou tam kolikrát celkem normální lidi.
Jen bych si raději schoval výpisy, finanční úřad to může chtít doložit. V reálu to řešit nebudou, by nedělali nic jiného.
Thinkpad T540p, i7-4810MQ, 16 GB RAM, 240 GB SSD, 15,6", 1920 x 1080, bedny Yamaha hs8, zvukovka Audinst HUD-mx2, ekvalizer Shiit Loki
No, pokud se aplikace udrží tak jak je, tak roční příjem 30K nejspíš překročím.
Jinak, nebere se toto jako určitý druh podnikání? Tím mířím na to, jestli není potřeba živnosťák.
A díky za odpověď, na ten úřad určitě zajdu.
Jinak, nebere se toto jako určitý druh podnikání? Tím mířím na to, jestli není potřeba živnosťák.
A díky za odpověď, na ten úřad určitě zajdu.
Právě proto bych zašel za poradcem, který nedělá pro FÚ, ale pro klienta a pak bych zašel že zvědavosti na FÚ. Já to nikdy neřešil a je lepší se zeptat, než pak cumet.
Se podívej na google co to je příležitostný příjem.
Se podívej na google co to je příležitostný příjem.
Thinkpad T540p, i7-4810MQ, 16 GB RAM, 240 GB SSD, 15,6", 1920 x 1080, bedny Yamaha hs8, zvukovka Audinst HUD-mx2, ekvalizer Shiit Loki
Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”