Vypíná se Internet

Problémy s internetovými stránkami, internetovým prohlížečem atpod.

Moderátor: Mods_senior

Maximus999
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Vypíná se Internet

Příspěvekod Maximus999 » 21 čer 2016 07:35

Dobrý den,
potřeboval bych poradit s internetem na ntb.

V domácnosti máme 2 notebooky a na mém začal padat internet. Zničeho nic mně naskočí, že je změněna síť a internet nejde, musím jít na druhý notebook ( přes který se nastavoval internet a router tp-link a musím pouze internet odpojit a zase pripojit ) potom mně zase na druhém notebooku jde internet ( za 2 hodiny to udělá zase ). Třeba na mobilech to nedělá, udělá to jen na mém notebooku.

Bylo mně porazeno, že mám mrknout na bezdrátovou kartu, jestli je aktuální a karta je OK.
Potom mně bylo porazeno, že mam nastavit rezim spanku pro wifi adapter a mám zrušit fajky, taky jsem to udělal a nepomohlo to.

Nejde mně do hlavy, že jsem fungoval přes měsíc a jelo to bez problému a začalo to dělal z ničeho nic před 2 dny a myslím, že se to spíše zhoršuje, že to padá intenzivněji.

Jen chci říct, že jsem v tomhle trošku amatér, tak prosím trpělivost :shifty:

Byl bych strašně vděčný za radu a pomoc, protože hodně věcí řeším třeba přes skype a je nepříjemné, když to uprostřed hovoru spadne a musím pelášil do vedlejší místnostu.

Reklama
AngelikaB
Level 6
Level 6
Pohlaví: Žena
Stav:

Re: Vypíná se Internet

Příspěvekod AngelikaB » 21 čer 2016 09:03

Tohle mi taky na starém notebooku dělalo . Pokud máš OS 10 pouze upgradovanou tak může být i ten problém že s windows 10 drivery si nepohodnou. já mám teď na ASUSU Win 10 . A zatím nic nevypadlo . Pokud jsi upgradoval na windows 10 (což jsi nám neřek takže nevím) Tak pokud máš tu možnost se vrátit na starý OS . Tak to udělej . Pokud ji máš od základu Windows 10 - Tak už nevím . :-D . A pokud máš ještě v záruce notebook vyreklamuj .

Maximus999
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod Maximus999 » 21 čer 2016 09:13

To jsem mohl napsat no =)
Mám win 10. Notebook byl cca před 2 měsíci v czc na celkovém vyčištěním a přehráli ho z win 7 na win 10.

V Česku měsíc ok, teď žiju v Německu a tady taky měsíc ok a v pátek to udělalo jednou a teď to dělá každou 2 hodinu. Jen je mně divné, že to nedělalo.
Mně osobně příjde, jako by se něco na síti změnilo, ale můj notebook si to nepřebere, proto musím jít na druhý notebook a restartovat to, aby ten můj notebook chytil stejný signál jako ten druhý notebook ( můj amatérský pohled ) :D

Druhý notebook běží taky na wifi, není přes kabel.

Dodatečně přidáno po 1 hodině 55 minutách 23 vteřinách:
Ještě doplním, že jsem nějak vypozoroval, že se to stane vždycky při změně stránky nebo aplikace.

Uvedu příklad, volám přes skype, ale jakmile skončí hovor a chci se odhlásit, tak ten internet vyskočí, to samé stránky. Jsem třeba na seznamu a internet jde, chci otevřít nějaký článek a vyskočí, že se změnila síť.

AngelikaB
Level 6
Level 6
Pohlaví: Žena
Stav:

Příspěvekod AngelikaB » 21 čer 2016 20:45

jak jsem říkala . Tohle dělá bohužel OS windows 10 prostě s driverami nejdou společně dohromady.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Pc se nepravidelně vypíná při hře
    od Petr pc help » 09 led 2025 19:06 » v Problémy s hardwarem
    4
    1894
    od Petr pc help Zobrazit poslední příspěvek
    09 led 2025 23:06
  • PC se při neaktivtě sám vypíná
    od stif » 05 pro 2024 10:06 » v Problémy s hardwarem
    6
    2262
    od buchtik Zobrazit poslední příspěvek
    08 čer 2025 16:50
  • Počítač se vypíná během hry
    od Laniga » 06 úno 2025 20:39 » v Problémy s hardwarem
    6
    3651
    od Laniga Zobrazit poslední příspěvek
    14 úno 2025 14:07
  • 1000 Mb/s internet + stolní PC s Wi-Fi Příloha(y)
    od WolfGunCZ » 09 srp 2024 18:54 » v Vše ostatní (inet)
    6
    4658
    od meda2016 Zobrazit poslední příspěvek
    14 srp 2024 12:30
  • Nefunkční internet po výpadku proudu
    od Neferivet » 15 zář 2024 23:31 » v Sítě - hardware
    2
    2967
    od Alferi Zobrazit poslední příspěvek
    16 zář 2024 08:53

Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”