Používám IE ve Vistách a mám následující problém.
Po přihlášení si normálně otevřu IE a zobrazí se mi domovská stránka přes celou obrazovku.
Když pak kliknu na nějaký odkaz pravým tlačítkem myši a dám otevřít v novém okně, stránka se mi otevře, ale jen přes část celého okna.
Zpočátku se mi zobrazovala zhruba přes 3/4 stránky, od včerejška najednou ještě menší.
Čím to je a jak mohu nastavit pevně, aby se mi stránky otevíraly vždy maximalizované nebo alespoň přes 3/4 stránky.
Zkoušel jsem různá nastavení a nikde jsem nic nenašel.
Pěkně mě to štve.
Velikost oken
- mike007
- Master Level 7.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Zkus to malý okno chytnout za roh a zvětšit přes celou obrazovku. Nová okna by měli být stejně velká.
Nejlepší hra je Excel!
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.
Re: Velikost oken
Marek Lučin píše:Když kliknu na nějaký odkaz pravým tlačítkem myši a dám otevřít v novém okně, stránka se mi otevře, ale jen přes část celého okna.
Co tak kliknout místo otevřít v novém okně na otevřít v nové záložce. Nebo máš nějaký speciální důvod proč to otevírat v novém okně?
-
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Není to dlouho co jsem řešení někde na internetu našel, ale pak jsem po přeinstalaci OS narazil na stejný problém, ale řešení si nepamatuju a najít ho znovu se mi nedaří.
Fakt se tu nenajde nikdo, kdo ví jak na to?
Řešením bylo maximalizovat okno společně se stisknutím nějakého tlačítka na klávesnici, zavření oken, ukončení IE a při novém spuštění se už okna otevírala rovnou maximalizovaná.
Fakt se tu nenajde nikdo, kdo ví jak na to?
Řešením bylo maximalizovat okno společně se stisknutím nějakého tlačítka na klávesnici, zavření oken, ukončení IE a při novém spuštění se už okna otevírala rovnou maximalizovaná.
-
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 5
- 3268