Vypadávání internetu - nechápu
Vypadávání internetu - nechápu
Zdravim. Před týdnem jsem se přestěhoval do bytu se zavedenou wifi od O2, kde mám problémy s připojením: zcela náhodně mi každou chvíli na noebooku vypadává internet, přitom když si rozkiknu ikonku WiFi tak mi to u dané wifi píše -Přístup k internetu- a vypadá to, že je vše v pořádku. Poté internet zase sám od sebe naskočí. Jednou mi vydrží třeba 10 minut, pak vypadne na 5 a jindy zas vydrží třeba 30 minut a pak teprve vypadne. Když se připojím na stejnou wifi přes telefon, tak tam mi internet vůbec nevypadává a funguje i ve chvíli, kdy mi internet na notebooku nefunguje. Co je ještě zajímavější, už se mi i stalo, že jsem na notebooku měl v jednom okně otevřen FB který fungoval a v druhém okně google/seznam atp které se nenačítali a když jsem zkoušel něco pingnout, tak to taktéž neodpovídalo, přitom internet v prvním okně(facebook) se normálně načítal, dokud jsem neopustil danou stránku. Mysle jsem, že chyba bude na mé straně(HW/ovladače) ale přesně stejný problém má i spolubydlící vedle, ale třetí spolubydlící zase žádné problémy nemá. Víte někdo čím by to mohlo být? Rozbitý router?(zkouše jsem restartovat - ne resetovat a nepomohlo). díky všem
Re: Vypadávání internetu - nechápu
Spusť příkazový řádek jako administrátora a napiš tam tohle :
netsh winsock reset
netsh int ip reset
netsh int ipv6 reset
Mělo by se to zlepšit.
netsh winsock reset
netsh int ip reset
netsh int ipv6 reset
Mělo by se to zlepšit.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 8
- 3272
-
od Bary-Jan
Zobrazit poslední příspěvek
05 úno 2025 22:07
-
- 1
- 12794
-
od pikaso.andreas
23 led 2025 10:42
-
-
Nižší rychlost internetu po rekonstrukci Příloha(y)
od PlumJelinek » 25 lis 2024 19:54 » v Administrace sítě - 6
- 4725
-
od Riviera kid
26 lis 2024 12:48
-
-
- 3
- 3428
-
od petr22