Problem Firefox
Problem Firefox
Mám problém s Firefoxem. Když otevřu tento porhlížeč tak mám dole zvětšenou tu dolní lištu. Jsou to přibližně dva centimetry...zkoušel jsem firefox odinstalovat, ale nějak se to nezměnilo...prosím, nevíte někdo jak to dát do normálního stavu??????
jo kamaráde
nepříjemná věc ale přišel se na to jak se toho zbavit je to nějakým doplňkěm ve FF řekni co tam máš za doplňky a já se ti pokusím typnout kterej to dělá

Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
Download Statusbar pravděpodobně toto pokud ne tak se omlouvám a skoušej jiný a až se ti to spraví tak si ho zas můžeš nainstalovat dokud se ti to nestane znovu
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
- fredik
- člen Security týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud máš stejný problém jako v tomto tématu (viz. obrázek): Firefox
zkus spustit prohlížeč v jeho "Safe mode".
Dej vědět jak to vypadá, pokud by problém přetrvával tak by bylo dobré si vytvořit nový profil a ten starý odstranit, ale nezapomeň si před tím zazálohovat potřebné věci. Jak na to a co si případně ze souboru zálohovat se dozvíš zde:
firefox problém
Ale určitě sem dej ten screen té lišty, jak už bylo zmíněno.
zkus spustit prohlížeč v jeho "Safe mode".
Dej vědět jak to vypadá, pokud by problém přetrvával tak by bylo dobré si vytvořit nový profil a ten starý odstranit, ale nezapomeň si před tím zazálohovat potřebné věci. Jak na to a co si případně ze souboru zálohovat se dozvíš zde:
firefox problém
Ale určitě sem dej ten screen té lišty, jak už bylo zmíněno.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3383
-
od lukas222
Zobrazit poslední příspěvek
05 lis 2024 13:36