Vysokorychlostni internet na dva počítače

Problémy s internetovými stránkami, internetovým prohlížečem atpod.

Moderátor: Mods_senior

michal dolezal
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Vysokorychlostni internet na dva počítače

Příspěvekod michal dolezal » 28 úno 2008 15:25

Dobry den,
potrebuju vysokorychlostni internet. Mam doma dva počítače a nevim jak a co potřebuju, aby mi neklesala rychlost na ůkor toho druhého.Potřebuji dvě IP adresy?Nebo jedno rychlejší připojení?Co se mi vyplatí?Děkuju mockrát za radu.Nashledanou

S pozdravem Michal Doležal

Úprava názvu. Pic

Reklama
Brumteles68
Level 2.5
Level 2.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod Brumteles68 » 28 úno 2008 18:27

Ak ti bude stačiť tato moja skúsenosť tak prosím tu je. Sme traja susedia a taktiež sme chceli pripojenie k netu a to také aby nás neobmedzovalo v rýchlosti prenosu a aby sme nemuseli ťahať káble z izby do izby. Volili sme net od T-comu, pretože mi na ich centre služieb poradili, že oni ponúkajú vrámci zriadenia dsl wifi ruter a že rýchlosť sa nám neznížy. Na základe toho som si potom vyhliadol iný ruter ako mi ponúkali oni lebo ich sa mi zdal drahý (3990sk). Od nich som si objednal službu kde mi ponukli neobmedzené pripojenie a sťahovanie rýchlosťou DW 3072 kbps a UP 250 kbps .Taktiež mi dodali dsl modem. Cena tohto modemu a rutra ktorý som si kúpil v predajni bola polovičná z ceny za ktoru mi ponukali oni dsl wifi ruter. Mam síce dve osobitné zariadenia ale za menej peňazí. Modem som spojil z rutrom, nakonfiguroval a pripájame sa k netu niekedy všetci, niekedy dvaja a nepozorujem aby sme sa obmedzovali. Spojenie máme všetci traja cez wifi karty ale ten ruter ma aj 4 lan porty, z ktorých je možnosť pripojiť počítač káblom. Takto nejak som spojil 3 byty v paneláku za jeden mesačný poplatok. Ešte sme si zainvestovali nejaké drobné do výroby antén pretože tie od výrobcu mali nízky výkon.

Toť asi všetko, tak ak ti niečo padne tak veľa úspechov !!! :wink:

benik.martin
Level 3.5
Level 3.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod benik.martin » 28 úno 2008 19:13

mám 2 Mbps, stabilně napojenej svůj počítač, plus se napojuje ségra bezdrátově na AP přes notebook a někdy otec...je to prostě momentálním využitím, ovšem málokdy se sejdem všichni 3 na netu...jinak když je napojená sestra, tak jdou hrát i hry, bohužel s krapet většíma pingama někdy,když třeba zrovna něco stahuje,ale jindy to ani nepociťuju že mám ještě nekoho za sebou :wink:
zákl: MSI K9N6SGM-V
proc: AMD Sempron 3000+
RAM: 2GB DDR2 667 MHz - integr. graf: 256 MB
HDD: 149 GB
Windows XP Home SP3

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 28 úno 2008 20:00

benik.martin: Jsem slyšel od známého, že se doma baví většinou po ICQ. I v tom samém pokoji :lol:

zlobyl
Tvůrce článků
Level 4.5
Level 4.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod zlobyl » 28 úno 2008 21:11

Jak máš PC zapojené?
Prosím, omluvte mou častou nepřítomnost na fóru.Bohužel jsou věci, které člověk nemůže ovlivnit a já tudíž nemám moc času, abych se sem dostal.Budu se snažit tady být vždy, když to bude možné, ale nic zaručit nemohu.Je mi to líto.

ezopino
Level 1.5
Level 1.5
Stav:

Příspěvekod ezopino » 29 úno 2008 07:47

Doporučil bych UPC. Sám ho mám, doma mám jeden stolní a 2 notebooky a v pohodě, neomezujeme se navzájem:-)Notasy jsou připíchnutý přes Wifi. Mrkni na toto:
http://www.pc-help.cz/viewtopic.php?t=2175
Motto: ... Vždy pomáhej, pokud máš tu možnost ...

ezopino
Level 1.5
Level 1.5
Stav:

Příspěvekod ezopino » 29 úno 2008 07:49

jo, zapomněl jsem dodat, že mám 5 Mbit připojení...
Motto: ... Vždy pomáhej, pokud máš tu možnost ...

benik.martin
Level 3.5
Level 3.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod benik.martin » 29 úno 2008 14:27

X píše:benik.martin: Jsem slyšel od známého, že se doma baví většinou po ICQ. I v tom samém pokoji :lol:

zcela běžná věc u nás :D ale tak je to o pokoj dál no,se ségrou vedle se píšu jak bylo ve školee,co dělá a taak :D :D :D :D
zákl: MSI K9N6SGM-V
proc: AMD Sempron 3000+
RAM: 2GB DDR2 667 MHz - integr. graf: 256 MB
HDD: 149 GB
Windows XP Home SP3

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”