Ahojky,
potřebovala bych, jak jinak než, poradit. Dnes mi připojili internet, jenže přesto, že se tem človíček u mého compu přes hodinu snažil co mohl, nepodařilo se u mě rozchodit otvírání stránek webů. Ověřil, že chyby není na jejich straně (síť funguje), nýbrž v mém počítači. Ten sice přijímá a odesílá všechny informace, vše hlásí, že připojení je v pořádku, ale pouze při zadávání IP adres (potvzeno přes příkazový řádek, ping...a jak se všechny ty věci jmenujou

. V případě slovního zadání názvu webu, prohlížeč chvíli načítá a po chvíli naběhne hláška, že stránku nelze zobrazit. Ač odborník (aspoň doufám) si s tím nevěděl rady, jen po telefonu dostal od kolegy radu, že se může jednat o né neobvyklou chybu Windows (tak nevím jestli jsem ve správné rubrice), kdy nepomáhá ani oprava, ale pouze úplné přeinstalování OS. Jako prohlížeč mám nainstalovaný Explorer a OS Windows XP Media Center. Už jsem prolezla kde co a nic a už nevím, kde mám hledat chybu a do přeinstalování OS se mi chce až jako poslední možnost. Budu moc,moc,moc vděčná za jakoukoliv radu. Díky